Despre cozonacul low carb de la Masa Casa, un produs special de Sarbatori

In Agenția de Impresii On
- Updated

Un bistro unic in peisajul locurilor de mancat din Bucuresti si chiar din Romania, care se mandreste ca a adus in prim plan bucataria cu continut redus de carbohidrati – Keto, este Masa Casa, situat in strada Mihai Eminescu nr. 206.

Aici se experimenteaza si inoveaza mereu noi retete si combinatii culinare cu gandul sa se obtina si sa se ofere clientilor o dieta sanatoasa bazata pe ingrediente sustinute sezonier.

Astfel, produsul Masa Casa pentru sarbatori este cozonacul low carb,  care se poate precomanda in perioada 10-29 decembrie. Livrarile se fac incepand din data de 17 Decembrie in functie de specificatiile clientului in rubrica “comments”.

Se poate prelua de la adresa bistro Masa-Casa – Str Eminescu 206 sau contra unei taxe de 20 lei poate fi livrat la domiciliu in Bucuresti. Cozonacul are 700 de grame. Contine: Faina de migdale, indulcitor natural – indice glicemic scazut (eritritol), ciocolata indulcita cu stevia, alune. Termen de valabilitate: 10 zile.

„Aventura noastra a inceput din pasiune si fun intre prieteni, testand, gustand si mancand impreuna (de unde – Masa) la fiecare dintre noi acasa (de unde – Casa). MASA – CASA este un concept unic ce isi propune sa exploreze bucataria keto, de o maniera alternativa, combinand elemente din bucataria locala romanesca cu elemente din zone indepartate de unde condimentele folosite te vor face sa traiesti o experienta transcedentala. Incepe azi cu noi revolutia KETO!”, se precizeaza pe site-ul masa-casa.ro.

You may also read!

O bomboană de mașină, premiul oferit de către Dr. Oetker România!

An de an, Dr. Oetker România organizează campanii promoționale dedicate categoriei de ingrediente pentru prăjituri, în urma cărora participanții

Read More...

De la JuJutsu la Fitness si inapoi

Primul contact cu lumea artelor martiale l-am avut la varsta de 12 ani atunci cand parintii m-au inscris la

Read More...

Om Tare Tuttare Ture Soha – cea mai frumoasa mantra din lume. Te elibereaza de stres, anxietate si ganduri negative!

Aceasta mantra este cunoscuta in lumea intreaga si te ajuta sa experimentezi pacea si dragostea in forma ei deplina.

Read More...

Mobile Sliding Menu