#enjoy Christmas! Bucuria pregatirilor si cadourilor de Craciun

Cand daruiesti un cadou de Craciun primesti zambetul si bucuria celui caruia i te adresezi. Si este incredibil de frumos sa gasesti cadoul potrivit pentru fiecare, sa implinesti dorinte si anticipezi asteptari si sa fii surprinzator. Cadourile reprezinta o combinatie interesanta dintre toate acestea.

Craciunul se apropie cu pasi repezi si multi dintre noi incepem sa facem lista de cumparaturi pentru cadourile pe care le vom darui celor dragi.

Asta pentru ca sarbatoarea Craciunului este foarte mult legata de verbul „a darui”. Si oricine a facut vreodata un cadou cu suflet stie ca a darui un cadou este mai frumos decat a primi unul.

Ce e mai bun decât Crăciunul? Pregătirile pentru Crăciun, bineînțeles! Cărturești.ro se așeză pe harta traseului tău pentru sărbători de vis și dă startul promoției Christmas Deco 3+1.

Globuri, globulețe, ghirlande aurii, argintii, pungi pentru cadouri sau hârtie de împachetat tematică și felicitări sunt toate aici și te așteaptă să petreceți sărbătorile împreună până pe 6 ianuarie.

Poți face cadouri cu tot ce face casa mai frumoasă iarna, alegi 3 produse și pe al patrulea, cu prețul cel mai mic, îl primești de la noi.

Ai decorațiuni pentru brad și casă de ales în perioada 19 noiembrie – 6 ianuarie pe carturesti.ro și în librării.

#enjoy Christmas!