PORTALUL SOLSTITIULUI DE VARA

Exista pe parcursul anului patru momente unice care conduc la transformari profunde a vietii pe pamant. Solstitiile si echinoctiile sunt rascruci cosmice care conduc la schimbarea anotimpurilor si a tipului de energie care sustine cresterea vietii in acel moment.

Solstitiul de Vara din 21 iunie 2018 marcheaza inceputul verii astronomice. Acum este ziua cea mai lunga din an in care energia masculina Yang este la maxim. Este inceputul cresterii influentei pe pamant a elementului apa. Intervalul de timp dintre Solstitiul de Vara si Echinoctiul de Toamna este ideala pentru a aduce la maturizare ceea ce am initiat in acest an sau pentru a da un restart vietii noastre.

*** Darurile Solstitiului de Vara ***

1. Moment exceptional pentru vindecare, regenerare si revitalizarea fortelor;
2. Portalul Soarelui va conduce la o crestere rapida a nivelului de constienta;
3. Alinierea la Vointa Creatorului si la calitatile Divinului Masculin;
4. Binecuvantarea fortei Iubirii pe pamant.

Pentru a valorifica darurile Solstiului de Vara este important sa cunosti profund temele principale ale acestui eveniment cosmic si cum sa lucrezi cu ele. Sunt doar 4 momente pe an in care primim o impulsionare uriasa din Univers pentru a face rapid un salt evolutiv.

Solstitul de Vara este un portal sacru in care putem lasa in urma trecutul care nu ne mai reprezinta si in care putem pasi cu intelepciune pe o linie a destimului care sa ne conduca spre implinirea celor mai inalte aspiratii ale sufletului nostru.

Va asteptam cu caldura la evenimentul Portalul Solstitiului de Vara, marti, 19 iunie, pentru a va pregati sa dati un restart vietii voastre!

Cerasella Pere
Mastermind Astrology

*** DETALII EVENIMENT ***
Data: 19.06.2018, ora 18:30 – 21:00
Locul: Centrul Holistic Soma
Contributie: 99 Lei
Inscriere: accesati link-ul https://goo.gl/XYA4sJ

DETALII DESPRE SEMNIFICATIA SOLSTIULUI DE VARA

Celebrarea Soarelui
Din cele mai vechi timpuri, oamenii au sarbatorit prin diverse ritualuri puterea Soarelui ajunsa la apogeu. Cultul Soarelui pe planeta noastra se asociaza cu sarbatoarea luminii, a fertilitatii, a bogatiei si a iubirii pe care acest astru le aduce din abundenta in viata noastra. Este un moment sacru de recunostinta si de apreciere pentru energia vietii pe care o primim neconditionat de la Soare.

Asimilarea intr-un mod unic a calitatilor Soarelui
Acest moment foarte puternic energetic ne poate ajuta sa absorbim si sa amplificam in fiinta noastra calitatile solare: vointa, autocontrolul, increderea in sine, directia clara de actiune, generozitatea, fermitatea, protectia, eroismul, curajul, claritatea, concentrarea, bucuria, nobletea, iubirea constienta.

Trezirea constiintei
Soarele stimuleaza un proces profund de trezire a constiintei. Activarea fortei Soarelui in fiinta noastra ne va ajuta sa ne raportam acum cu usurinta la suflet. Putem primi claritate, ghidare, inspiratie astfel incat sa facem acel salt inalt de intelegere necesar evolutiei.

Purificarea subconstientului
Soarele are puteri magice acum si el va amplifica in fiinta noastra focul pur al constiintei. Acum ne va fi mai usor: sa constientizam erorile pe care le-am facut in acest an si sa le corectam; sa ne curatam de umbrele negative ale trecutului; sa ne eliberam de temerile, indoielile, neincrederea si de tot ceea ce ne poate submina evolutia; sa ne regeneram rapid; sa extragem din experientele pe care le-am avut in acest an lectiile spirituale pe care le-am avut de invatat.

Rezonanta cu cele mai pure energii Yang
La Solstiul de Vara putem intra in rezonanta cu cele mai pure energii Yang. Acum putem integra in constiinta noastra printr-o practica spirituala maretia Divinului Masculin. Este un moment exceptional pentru a lucra pe transmutarea si sublimarea energiilor la nivel emotional, mental si spiritual.

Elementul care va incepe sa guverneze viata in urmatoarele 3 luni este Apa
Energia primordiala care ne va sustine sa evoluam cel mai mult pana la Echinoctiul de Toamna este elementul Apa. Semnul Racului care incepe odata cu Solstitiul de Vara ne va stimula sa constientizam si sa cultivam calitatile esentiale ale elementului apa: intuitia, inteligenta emotionala, receptivitatea, adaptabilitatea, echilibrul, fertilitatea, educatia, sensibilitatea, protectia, empatia, hranirea cu energii pure.

Solstitiul de Vara este portalul cosmic care revarsa odata pe an un val puternic al schimbarii! Acum este un moment magic sa dam un restart vietii noastre in acord cu Soarele interior.

 

Cuvinte cheie