Gențile mici sunt preferatele tale? Iată cum te poți organiza pentru a avea mai mult spațiu!

Fiecare femeie are geanta ei preferată, însă pentru cele care preferă poșetele mici, clutch-urile și chiar borsetele sunt la modă vara aceasta. Este o adevărată provocare să încapă prea multe obiecte într-un spațiu atât de mic. Dacă te numeri printre femeile care aleg deseori gențile mici în defavoarea celor mai mari, aici vei găsi câteva sfaturi utile despre cum să organizezi acel spațiu destul de mic, astfel încât să nu pleci de acasă fără obiectele de care ai cea mai mare nevoie.

Geanta mică, obiecte de dimensiuni reduse

 

Probabil ți s-a întâmplat să ți se pară că ai nevoie de foarte multe lucruri în același timp și nu ai cum să le iei cu tine din cauza dimensiunilor mici ale genții. De aceea, am pregătit câteva sfaturi utile care să te ajute să organizezi spațiul acela redus din poșetă, care pare imposibil de folosit pentru tot ceea ce ai nevoie.

1.       Fă o selecție riguroasă a lucrurilor de care ai nevoie

Da, mai întâi de toate trebuie să te hotărăști ce trebuie să încapă neapărat în geanta respectivă. Astfel, cheile și telefonul ar trebui puse pe primul loc. De multe ori, poșetele mici au buzunare interioare în care încap cheile, așa vor fi și protejate în caz de căzături sau răsturnări ale genții sau chiar neplăcutele rupturi ale căptușelii, deci vei scădea și riscul de a le pierde.

2.       Portofelul și actele de identitate

Se poate ca într-o geantă mică să încapă, sau nu, un portofel la fel de mic. Dacă ai loc pentru acesta, actele de identitate, banii și cardurile sunt în siguranță. Dacă nu încap, un portofel mai mic în care să ai suficient loc pentru cartea de identitate și pentru un card este ideal. O altă idee bună este să le pui lângă chei. Astfel, te vei asigura că ai asupra ta tot ceea ce ai nevoie pentru o zi sau o seară în oraș.

3.       Accesoriile

Nu se poate să pleci  de acasă fără un ruj, cel puțin. Dacă ești mai pretențioasă și ții foarte mult la machiajul tău, ar trebui să te orientezi spre un portfard micuț în care să îți încapă rujul, rimelul, pudra și chiar o oglindă compactă. Nu trebuie să îți faci griji că nu vei avea spațiu suficient pentru că în ziua de azi vei găsi accesorii de toate dimensiunile pentru toate mărimile de genți.

4.       Alte obiecte

De multe ori poate ai vrea să iei și alte obiecte cu tine, deci va fi necesar să le găsești și acestora un loc. Un pachet de șervețele și un mini-parfum  pot încăpea lejer dacă te-ai asigurat că cele necesare sunt la locurile lor.

Gențile mici sunt versatile și mult mai ușor de purtat decât cele mari, iar dacă îți faci griji că nu vei avea suficient loc pentru tot ceea ce crezi ca îți trebuie, sfaturile de mai sus te pot ajuta să gestionezi spațiul dintr-o astfel de poșetă, așadar nu ezita să încerci înainte de a căuta altă geantă.

Sursă foto: Pixabay.com

Cuvinte cheie