Perspectiva … proaspăt spalată de COVID-19, în Ziua Mondială a Sănătăţii

7 aprilie – Ziua Mondială a Sanatatii se sarbătoreste intr-un moment critic, in timp ce tarile combat pandemia de COVID-19. Astrele ne aduc  astazi in fata karma trecutului, dar si cheia pentru a face „Alegerile Potrivite”. Afla maine, de la orele 18:00, in cadrul emisiunii Business Philosophy care sunt optiunile tale…online!

Foloseste APA din belsug pentru hidratere si pentru curatenia interioara. Pentru curatenia exterioara foloseste apa, apa, apa, alaturi de mult sapun.

Asa ca, indiferent de pozitionarea ta fata de situatia actuala, iti poti imbunatati cu claritate perspectiva … proaspat spalata! Iar pentru un plus de energie pozitiva iti recomand o noua varianta a ta. Regenerata si cu o minte care sa te sustina si sa te conduca spre obiectivele dorite. Indiferent ca se refera la greutatea ta, la sanatatea ta sau la viata ta ca un intreg iti recomand si  https://www.facebook.com/events/2653673794855303/.

Daca corpul tau iti „da de furca” ….  stapaneste-l! E jobul tau sa o faci. El te provoaca astfel incat sa te autodepasesti. Formeaza-ti noi obiceiuri care sa te conduca spre un corp nou si un stil de viata sanatos.
Adauga un strop de energie pozitiva in viata ta, mai ales acum, cand pentru a ne proteja mai bine sanatatea, #StamAcasa, departe unii de altii.  Mai multe detalii aici: https://www.youtube.com/channel/UCdtVAXnLs-rCvBlQ9akMUCg/
Organizaţia Mondială a Sănătăţii recunoaşte rolul important pe care profesioniştii din domeniul sănătăţii îl pot juca ajutând factorii de decizie de a identifica nevoile oamenilor în ceea ce priveşte îngrijirea, în special la nivelul asistenţei medicale primare. Campania pentru Ziua mondială a sănătăţii oferă, de asemenea, o oportunitate pentru miniştrii sănătăţii şi ceilalţi factori de decizie guvernamentali să se angajeze să ia măsuri pentru a elimina lipsurile în ceea ce priveşte Acoperirea Universală cu Servicii de Sănătate în ţările lor, precum şi pentru a evidenţia progresele înregistrate deja.

În acest an, Ziua Mondială a Sănătăţii va scoate în evidenţă contextul actual în care lucrează asistenţii medicali şi moaşele în toate ţările din lume, iar OMS va face o serie de recomandări pentru ca efectivele de personal să fie mărite.

Conform OMS, creşterea forţei de muncă în aceste domenii va fi un lucru vital pentru statele care vor să atingă obiectivele din domeniul sanitar, maternal şi de îngrijire a copilului, dar şi în ceea ce priveşte combaterea bolilor infecţioase.

„Vă cerem ajutorul cu ocazia Zilei Mondiale a Sănătăţii, pentru a ne asigura că forţa de muncă în ceea ce priveşte moaşele şi asistenţii medicali este suficient de puternică pentru ca toată lumea, de oriunde din lume, să beneficieze de îngrijirea medicală de care are nevoie”, a transmis Organizaţia Mondială a Sănătăţii.

Cuvinte cheie