„MAGIA APEI INFORMATE” Aqua Carpatica a ajuns la ediția XV

In Dezvoltare spirituală, Spiritual PR On
- Updated

Cea de-a cincisprezecea ediție a evenimentului “Magia apei informate” susținut de AQUA Carpatica  a avut loc luni, 6 august 2018, la locul de joacă pentru copii, situat în vecinătatea Complexului sportiv Lia Manoliu.

Atât vacanţa, cât şi sărbatoara zilei “Schimbarea la faţă”, au scos afară din case copiii dornici de joacă şi de voie bună. Nu e bucurie mai mare pe care să o trăim decât aceea de a ne regăsi  copilul din interiorul nostru şi de a ne reconecta la puritatea  şi  pacea sufletului.

Am ales de această dată joaca, pentru a aduce şi în exteriorul nostru bucuria.

Nici adulţii nu s-au putut ţine departe de baia de baloane de săpun şi s-au alăturat copiilor, amintindu-şi că pot oricând apela la soluţii simple care să le coloreze viaţa.

“Schimbarea la faţă” ne-a adus de această dată mai aproape de noi înşine, dar şi mai aproape unii de alţii, prin zâmbet, apă şi baloane de săpun. Mulţumim Aqua Carpatica  pentru că ne oferă oportunitatea de a ne exprima emoţiile interioare prin apele sale, ape ce ne hranesc deopotrivă trupul şi sufletul. Bucuria vieţii vine adesea din lucrurile simple. – Ileana Vlăduț – terapeută BFRP remedii florale  Bach (http://perfectlotus.ro)

Evenimentul lunar “MAGIA APEI INFORMATE” este organizat de Clubul Media (clubulmedia.ro) și Portalul PR Spiritual TOT CEEA CE ESTE (totceeaceeste.ro).

  

  

 

You may also read!

Depresia apare atunci când oamenii nu-şi mai înţeleg menirea pe acest pământ

S-a retras din lume la poalele Munţilor Şureanu, unde trăieşte în post şi rugăciune, cu bucuria de a fi

Read More...

Cum sa ajungi la TINE/SINE!

Convingerile ne determina comportamentul atata timp cat nu suntem constienti de ele. Unele dintre acestea nu ne mai sunt

Read More...

Pegas a prezentat o bicicletă inteligentă la târgul de tehnologie din Las Vegas

Pegas a prezentat la târgul de tehnologie CES Las Vegas un nou proiect – o bicicletă inteligentă, de antrenament.

Read More...

Mobile Sliding Menu