Mai devreme sau mai tarziu te vei “inalta”


Luna noua si eclipsa partiala de soare la noapte, la ora 3:30 / 06 ianuarie 2019 …..de Boboteaza! Frumos inceput pentru ajunul zilei de Boboteaza, cand apele sunt sfintite si curatenia interioara ne insoteste poate mai mult decat in alte perioade. Cel putin la nivel constient:))

Ne dorim sa fim mai puri, sa avem ganduri mai bune si o minte linistita, care nu mai cere mereu cate ceva sau care se ingrijoreaza peste masura.
E cumva natural sa iti doresti mai mult si pe asta se bazeaza evolutia umana. Desi perioada tribala s-a incheiat cu mult timp in urma sau macar asa dorim sa credem, multi au pastrat inca vie acea frica de supravietuire care genereaza la frecvente joase lacomia. Pentru ca lacomia sa se transforme in nazuinta, nu avem nevoie decat de putina … incredere.

Incredere ca suntem sprijiniti in orice moment atat de persoane care sunt aproape de noi, cat si de altele pe care Universul ni le trimite la momentul potrivit, atunci cand avem cu adevarat nevoie.
Este normal si natural sa dispunem de resurse materiale si spirituale, in masaura si in proportiile de care avem nevoie pentru a ne simti impliniti.
Aceasta cautare a implinirii interioare ne insoteste intreag viata si ea nu se rezuma doar la nevoia de a ne spori bogatia materiala, ci si la nevoia de scop si intelegere.
Cu totii aspiram la ceva care se afla dincolo de taramul material si cu totii “lucram”, ne investim energia, constient sau mai putin constient, in a-l aduce mai aproape in manifestare.
Asadar, nazuieste. Mai devreme sau mai tarziu te vei “inalta”. E chiar atat de simplu!

RECOMANDARI

Sa aveti o noapte INSPIRATA, plina de nazuinta intr-o curatenie interioara! Si spor zilele ce vor urma.

Folositi REMEDIUL FLORAL BACH Cretisora (Mimulus), pentru a elimina fricile cu motive cunoscute, de genul: frica de sarcie sau de a pierde un job, o casa, etc.
Plopul tremurator (Aspen) este recomandat pentru anxietate de anticipare, iar Trandafirul salbatic (Rock Rose) pentru atacuri de panica. Pentru deznadejde sau pesimism, luati cateva picaturi din remediul Gentiana (Gentian).

Pentru alte emotii negative, gasiti indicatiile pentru toate cele 38 de remedii florale aici : https://www.slabirehipnoza.ro/copy-of-reconectarea-personala sau aici http://perfectlotus.ro/despre-remedii-florale-bach/

Din punct de vedere fiziologic ne vom focusa zilele ce urmeaza pe zona COCCISULUI si pe aminoacidul SERINA.

Ajutati organismul consumand ALIMENTE bogate in aminoacidul SERINA, ce se gaseste cu precadere in: oua, peste, alune, nuci de caju, nuci de para, nuci pecan, migdale, fasole, porumb, orz, secară, sfeclă, vinete, cartofi, ciuperci, dovleac, ceapa, usturoi.

Puteti reduce anxietatea cu ULEIURI ESENTIALE de lavanda, musetel sau ylang-ylang.

Pasarile si animalele TOTEM care vin ca mesageri in aceasta perioada, indiferent ca apar in vis sau in realitatea cotidiana, sunt CIOCARLIA DE CAMP si MISTREŢUL, iar piatra/mineralul perioadei este SERPENTINUL.

Pentru a intelege care este mesajul pe care vor sa ni-l transmita, observati ce ganduri, imagini sau senzatii va apar in corp si veti deslusi raspunsul.

Sa ne fie de folos pentru o viata in armonie.

Daca ai nevoie de sustinere si ghidare in procesul tau de alchimie si eliberare interioara, te sustin cu drag.

Ileana Vladut
0722876801
Terapeut holistic & coach
www.perfectlotus.ro
www.slabirehipnoza.ro
https://www.facebook.com/Terapiireconectare.ro

Cuvinte cheie