Mandala Perfect Lotus – deschiderea inimii inalte

Primeste si tu mandala Perfect Lotus pentru deschiderea inimii inalte

Ne gandim mereu la ceea ce este bine sau nu sa facem in viata. Dar atunci cand inima ne sopteste raspunsul, trecem de cele mai multe ori pe langa el.  Nu o ascultam. Ezitam, nu facem nimic si apoi ne intrebam …. de ce plangem? In timp, asa ne-am inchis inimile si am uitat cum arata fericirea pe care am venit sa o experimentam aici pe Pamant.

Cand eram copil si chiar mai tarziu, pana pe vremea liceului, desenam si pictam.

Nu va ganditi ca eram vreun mare artist, dar acele momente, in care puteam sa-mi exprim sentimentele prin culori, mi-au adus mereu o stare extraordinara de liniste sufleteasca, de bucurie si de fericire.

Desi de  luni bune imi doream  sa desenez, mi-am tot gasit pretexte ca sa nu o fac. Dar sa stiti ca Universul este insistent si nu se da batut niciodata! Asa ca mi-a tot “livrat” insistent melodia “Creioane colorate” si, pe deasupra, am primit drept cadou  doua seturi de carioci si carti de colorat (terapie prin meditatie creativa). Le-am cam pus deoparte … pentru ca nu aveam destul timp!

Pe 28.05.2016 (ce “coincidenta”: zi de vibratie 6 – numarul lui Venus – feminitatea intruchipata), in cadrul retragerii de la Vistisoara – Tara Fagarasului, nu am mai avut scapare.

Tematica a fost  creativitatea si, dupa o excursie de cateva ore in inima naturii, ne-am apucat  fiecare sa desenam mandale. Recunosc ca pana atunci nu am desenat niciodata o mandala, doar am colorat cateva! Am inceput sa creionez o schita, apoi am tot modificat liniile de atatea ori, incat nu mai semana deloc cu ce am vrut sa fie initial. Am pornit de la un cerc si un romb, iar apoi totul s-a transformat si iar s-a transformat de nenumarate ori. Doar contemplam liniile si punctele pe care le uneam, fara vreo intentie sau un tipar anume. Asa ca, de la gandul meu si pana la inspiratia transmisa de catre Univers, a fost cale lunga!  Ce a iesit in final: o mandala pentru deschiderea chakrei inimii inalte, ce contine flacara roz, energia Quan Yin – zeita iubirii pline de compasiune si … altele  …transmise prin constiinta universala, pentru toti cei care doresc sa o foloseasca.

Am lasat-o asa. Nu am mai colorat-o. Va invit pe fiecare dintre voi sa o faceti – daca doriti – folosind culorile potrivite, dupa inspiratia proprie si sa va deschideti inima prin meditatie si/sau desen!

Acordati-va cateva momente, priviti-o si vedeti ce va transmite!

Fiecare avem cate ceva de primit. Deschide-ti si tu inima si primeste!

Un lotus alb, roz sau bleu!  Nu conteaza culoarea … esenta este aceeasi! Perfecta!

Tu esti constiinta din floarea de lotus!

Cuvinte cheie