Emisiunea Business Philosophy de la Canal 33, programată miercuri, 10 aprilie, de la ora 18:00, ȋi are ca invitaţi pe Cristian Şerban, CEO House of Cookies şi pe Dana Dănceanu, Chef Cofetar House of Cookies, cu peste 20 ani de experienţă alături de pastry-chefi internaţionali, cu reputaţie ȋn domeniu.
Vom discuta cu invitaţii despre cum au transformat cofetăria ȋntr-un loc de ȋntȃlnire cu arta şi cum au ȋmbinat creativitatea din reţetele dulci, cu cea de pe pȃnzele de pictură, realizȃnd un concept store atractiv şi creativ: Cookies&Art.
În spatele prăjiturilor stă multă pasiune!
Produsele de cofetărie sunt preferate nu doar de copii, ci şi de adulţi, poate că ȋn egală măsură. Gusturile diferă, dar există sortimente pentru fiecare preferintă, realizate de cofetari cu o bogată experinţă.
De la torturi şi platouri cu prăjituri, la patiserie fină, tarte, Quiche-uri, biscuiţi şi mousse, pȃnă la servicii candybar, fruitbar sau fântână de ciocolată, toate ne ȋncȃntă papilele gustative şi ne aduc bucurie.
Vom afla cum putem savura un dulce sănătos, atȃt la birou, cȃt şi acasă.