Slim start – Recucereste-ti greutatea

Vrei sat treci pragul noului an cu o stare de bine si un corp in care sa te simti confortabil si si sa iti doresti sa traiesti? Nu doar pentru o zi sau o saptamana, ci pentru un an si chiar intreaga viata.
Indiferent ca esti supraponderal sau ai doar cateva kilograme in plus fata de greutatea optima, ACUM poti sa iti reconstruiesti corpul asa cum este benefic pentru tine, cu ajutorul programului de slabire prin hipnoterapie si NLP – metoda inelul gastric virtual.

Iti propun o varianta de nerefuzat, pentru a face programul mai accesibil si a-ti acorda sansa de a te alatura celor care si-au schimbat nu doar greutatea si forma corpului, ci stilul de viata si modul in care inteleg alimentatia.

Doar in perioada 03 -20 Decembrie 2018 voi facilita acest program si in cadrul a 4 SEDINTE de GRUP (cu minim 3 – maxim 10 persoane), la pretul de 125 lei / sedinta / persoana.

Sedinele vor avea loc in datele de 03.12 / 10.12 / 14.12 / 20.12, de la orele 19:30, iar ca BONUS RASFAT, ultima sedinta se va incheia cu o degustare de alimente sanatoase pentru trup, oferite din partea casei.

PRETUL programuli este de 500 lei (125 lei/sedinta de grup x 4 sedinte). Pentru inscriere este necesar sa participati la intregul program, adica la toate cele 4 sedite.

Locurile fiind limitate, se vor ocupa in ordinea inscrierii.

Pentru INSCRIERE trimite un mesaj prin formularul de contact : https://www.slabirehipnoza.ro/contact

Te rog sa specifici: numele, data nasterii, greutatea actuala si cel mai important motiv (motivatia ta) pentru care doresti sa slabesti.

Pentru a-ti rezerva locul este necesara achitarea unui AVANS de 200 lei, pana cel tarziu in data de 30.11.2018. Restul de 300 lei se va achita esalonat (cate 100 lei la primele 3 sedinte).

Pentru PLAT INTEGRALA in avans se acorda 10% REDUCERE, pretul total fiind de 450 lei/program.

Programul de control al greutatii ce utilizeaza conceptul de inel gastric virtual va avea loc in cadrul a patru sedinte de cate 60-90 minute, fiecare folosind tehnici proiectate sa aduca schimbari permanente in obiceiurile tale alimentare si concentrarea asupra persoanei care doresti sa devi. Cum, pentru a forma un obicei nou, este nevoie de 21-28 de zile, cele patru sedinte vor avea loc pe parcursul a patru saptamani, cate una pe saptamana.

Mai mule detalii despre metoda gasesti pe https://www.slabirehipnoza.ro/copy-of-vindecare-reconectiva-1

Daca nu te-ai decis inca, iti amintesc ca nu intamplator am ales aceasta perioada, deoarece, in procesul de remodelare si de schimbare a obiceiurilor alimentare, beneficiem de inca doi aliati in plus: energetica generala pozitiva, favorabila si postul alimentar, daca ai ales sa il tii.

Informatiile necesare achitarii avansului vor fi transmise personal, in urma inscrierii.

Aminteste-ti ca acesta nu este un program destinat unei “reparatii pe termen scurt”, ci te va duce acolo unde vreti sa fii si sa ramai acolo, respectiv la varianta ta optima.
Recastiga controlul asupra corpului intr-un mod sigur si natural. Uita de stresul kilogramelor in plus si creste-ti in schimb stima de sine, eliminand tiparele mentale distructive. PROGRAMEAZA-TI acum o minte sanatoasa intr-un corp sanatos, CU GREUTATEA OPTIMA PENTRU TINE.

Observatie : in functie de dinamica si programul grupului, data sedintelor poate fi usor modificata.

Programul se adreseaza tuturor persoanelor, indiferent de sex sau varsta.

INSCRIE-TE trimitand un mesaj prin formularul de contact : https://www.slabirehipnoza.ro/contact
in care sa specifici: numele, data nasterii, greutatea actuala si cel mai important motiv (motivatia ta) pentru care doresti sa slabesti.

Facilitator

Ileana Vladut

Terapeut holistic & coach
Terapeut BFRP remedii florale Bach
Practician terapii energetice si hipnoterapie I.G.V.

tel. 0722876801
email: ileana@perfectlotus.ro
www.perfectlotus.ro
www.slabirehipnoza.ro

Cuvinte cheie