Turismul în zodia pandemiei la Emisiune Business Philosophy

Emisiunea Business Philosophy de la Canal 33, programată miercuri, 12 mai, de la ora 18:00, o va avea ca invitată specială pe Ana Smădeanu, expert în consultanță de turism, fondatoare a agenției de comunicare și PR – Seven Media.

Ana Smădeanu va vorbi în cadrul emisiunii moderate de Laurențiu Ciornei și Romeo Chiriac despre cum s-au regrupat actorii acestui important segment economic, care sunt pașii pe care-i vom face când se va deschide lumea din nou și ce tendințe vom urma în mult-așteptatele călătorii de plăcere.

Anul trecut, turismul a fost una dintre cele mai afectate sectoare economice, iar în România balanța comercială s-a înclinat puternic în dreptul deficitului. Și astăzi, COVID-19 continuă să afecteze masiv turismul obligând guvernele să impună interdicții și restricții pentru deplasările către diverse destinații. Totuși, pe măsură ce vaccinarea continuă, mulți speră că vor putea călători din nou – poate nu chiar imediat, dar măcar într-un viitor apropiat.

Tot în cadrul emisiunii, terapeuta Ileana Vlăduț va prezenta rubrica ”Alegeri Potrivite”, iar actorul Victor Yila va avea pastila ”Munca la negru”.
Cuvinte cheie