Planeteyes si „Alegeri potrivite”pentru descurajarea abuzurilor si pentru iertare

Emisiunea Business Philosophy de la Canal 33 l-a avut astazi ca invitat special pe filantropul Augustin Pleșea, fondator al companiei de curierat rapid Cargus.

Filantropul ne-a vorbit despre aplicația PlanetEyes, dezvoltată pentru smartphone, prin care fiecare român, posesor al unui gadget cu internet, să poată penaliza orice acțiune neconformă cu bunul-simț și cu legea. Orice act antisocial poate fi anunțat în timp real autorităților competente în a lua măsurile care se impun.

La rubrica „ALEGERI POTRIVITE” aducem in prim plan latura spirituala a subiectului abordat in cadrul emisiunii, dar si influentele astrale ale momentului, astfel incat sa fim mai pregatiti  si sa ne simtim mai confortabil cu tranzitele planetare ale Universului.

Ce „Alegeri potrivite” putem face?

Ciclul cunoasterii pe care il traversam in aceasta perioada, partonat de Jupiter, ne ajuta sa luam decizii inspirate dintr-o sursa Universala mai rafinata, pe care o avem la dispozitie prin intuitie.  Aasadar ochii Pamantului  (PlanetEyes) sunt atintiti spre noi, dar si noi privim inspre el!

Suntem in ultimele zile in care LUNA ne insoteste in a ne slefui simtirea, iar de ieri, 11 august si pana la sfarsitul saptamanii, ne continuam lucrul personal pe tema INTELEGERII si a IERTARII.

Suntem in post pana pe 15 august, asadar profitati de ocazie pentru a va bucura de curatenia corpului.Este important cu ce mancare si ganduri ne hranim!

Numeroase probleme de sanatate sunt cauzate de neiertarea a ceea ce ii facem propriului corp. Prin hrana nesanatoasa si ganduri negative ajungem la boli sau la exces ponderal.. Prin hipnoterapie (metoda inelul gastric) au loc eliberari emotionale si reprogramari ale subconstientului, astfel incat sa putem ajunge si mentine o greutate corporala optima si sanatate.

Vizioneaza mai jos  inregistrarea si afla cateva  recomandari pentru ………………..

În viață, există multe suișuri și coborâri emoționale. Uneori facem lucruri care îi rănesc pe ceilalți, fie conștient, fie inconștient, iar alteori suntem nedreptățiți sau necinstit într-un fel de alții.

Atunci când nu mai păstrezi niciun fel de resentimente sau rușine ascunsă, de vinovăție sau de reproșare a învinuirii devii liniștit sufleteste, in interior.

Dacă ai păstrat astfel de sentimente nerezolvate din trecut, e necesar să le lași, sa le eliberezi. Acest proces blând poate dura mult timp, in funcție de profunzimea rănilor.

Iertarea, de sine sau de altul, înseamnă să te eliberezi de o serie de cârlige energice care te leagă de o anumită persoană sau de un eveniment trecut.

Poti folosi exercitiul urmator pentru iertare:  închizi ochii și  localizezi aceste cârlige în interiorul corpului tău. Apoi, folosindu-ți respirația, inspira în fiecare zona și las-o să se curete si sa plece. Dacă a fost o altă persoană implicată, poti încerca să o vezi într-o lumină nouă, ca fiind un copil mic. Cu cât poți ajunge să îi înțelegi pe ceilalți folosind puterea imaginației tale, cu atât vei putea simți mai multă compasiune pentru ei. În timp, acest lucru te va ajuta să ii lăsi să plece.

Pe măsură ce lucrezi cu tine iti vei da seama că nu există greșeli în viață. Fiecare eveniment este o piatră de incercare pentru tine pentru a lustrui în continuare lama înțelepciunii tale lumești. Suntem aici pentru a învăța din greșelile noastre și pentru a găsi iertarea interioară pentru a merge mai departe și a deveni o persoană mai bună.

Va doresc sa faceti alegerile potrivite pentru a fi in armonie cu natura.

(Ileana Vladut – terapeut holistic&coach)

 

 

 

Cuvinte cheie