Unde-ti petreci vacanta in functie de zodie

Unde-ti petreci vacanta in functie de zodie. Acest articol este un pamflet și trebuie tratat ca atare. Cu seriozitate adică.

Orice asemănare este pur, dar nu și simplu…întâmplătoare!

Haideți să vedem unde-și petrec zodiile concediul, vacanța, zilele libere. În caz că mai au.

Vacanta in functie de zodie

BERBEC

Participă la un maraton. E singurul loc unde lumea se mișcă atât de repede pe cât îi place lui.

În plus, e o scuză bună să mănânce carbohidrați și batoane de ciocolată… energizante. De parcă ar mai avea nevoie de energie!

TAUR

La un restaurant, unde-și planifică maiestuos planul pe cinci ani din viață și următoarele instrumente de tortură în cuplu, pentru a-și convinge partenerul că el are dreptate. Întotdeauna!

GEMENI

La Spa. Acolo poate să-și relaxeze multitudinea de voci interioare, care nu i-au dat pace din ’89 până-n prezent. Nu vor dispărea toate personalitățile lui, însă măcar vor înota în piscină și vor transpira la saună.

RAC

La frizerie, cosmetică sau manichiură. Căci locurile astea sunt cele mai potrivite pentru a-ți decarta toate dramele, apoi să ieși și înfrumusețat de acolo. La saloanele de mai sus au o șansă să-și acceseze viețile anterioare. Triste tare… Toate.

LEU

În funcție de valoarea și imaginea lui de sine…Va alege ori ceva grețos de scump și pretențios, ori ceva simplu, dar sălbatic. Important e să se laude cu orice ar decide să facă. El știe deja… E imposibil să nu-l vezi. Teatralitatea, vocea apăsată, poveștile multe…și cum îi va obosi pe cei care iau parte la scena lui din excursie… Va fi bonusul. În aparență. Că el știa de-acasă deja… Că va fi în centrul atenției.

FECIOARA

Își petrece vacanța planificând-o. După ce decide destinația, până își culege informații și pregătește bagajul…observă că mai are doar două zile de concediu. Dar nu-i nimic. Le va folosi pentru a-i critica pe altii, care amărâții nu s-au documentat cu privire la starea vremii și-s penibili în maieuțe, în timp ce ea, fecioara, va defila ca o divă…cu o pelerină perfect asortată cu ghetuțele.

BALANȚĂ

Într-un loc special din mintea ei. Oricum puține lucruri și locuri ar mulțumi-o pe bune. Își va construi concediul acolo unde toată lumea e capabilă să-i recunoască rafinamentul. Și în timp ce își imaginează ce și cum vrea ea… Are două variante. Ori plânge că toată lumea e nașpa și ea stă acasă… Ori ascultă muzică în pat și zâmbește satisfăcută. Că e specială.

Vacanta in functie de zodie

SCORPION

În pat. Preferabil cu un partener/parteneră; chiar dacă în oglinda de pe tavan…tot la el se va uita. Nici singur nu e supărat, că are abonament la Pornhub.

SĂGETĂTOR

Oriunde. Cu el însuși să fie. Va sărbători în acest concediu încă un an de supraviețuire, ținând cont că niciodată n-ar renunța la obiceiurile lui de kamikaze. Sau macar va celebra relația bună pe care o are cu el însuși. Iar după o introspecție serioasă, va atinge alt nivel de Nirvana

CAPRICORN

În mama natură. Căci mama asta e singura care îl mai înțelege. Și acolo are posibilitatea de a-și spune despre el ce povești vrea, fără să fie contrazis. Oricum, se știe, el întotdeauna are dreptate

VĂRSĂTOR

Într-un laborator de chimie. Vrea să fie pregătit pentru orice situație în care va avea nevoie de poțiunea aia magică, care va salva omenirea de la degradare și pieire.

PEȘTI

Habar n-am.  Dacă are în vizor vreun loc exotic, noi celelalte zodii îl rugăm să ne scrie niște idei, că uite la noi, suntem pierduți! Teach us master!

Cuvinte cheie