Foodkit sau cum poti avea mese sanatoase pentru intreaga saptamana

FoodKit creeaza primele mese sanatoase, gatite sous-vide care sunt livrate fresh si sunt gata de servit In 5 minute sau mai putin. Iti construiesti singur mesele favorite cu ajutorul Mix & Match, combinandu-le Intre ele sau adaugand ingredientele tale preferate. Preparatele noastre sunt vidate si isi pastreaza prospetimea, aromele si valorile nutritionale pentru a-ti oferi cea mai usoara, delicioasa si sanatoasa masa pe care ai Incercat-o!

Misiunea FoodKit: Facilitarea accesului la nutritie sanatoasa, zi de zi.

Credem ca nutritia corecta influenteaza puternic modul in care aratam, ne simtim si performam in viata de zi cu zi. Vrem sa democratizam accesul la nutritie corecta prin livrarea de mancare delicioasa, echilibrata nutritional, gatita sanatos si oferita la pretul corect.

Suntem oameni diferiti, impartasim aceleasi valori si formam o echipa multidisciplinara, care face lucrurile cu pasiune.

Primesti Foodkit saptamanal

Primesti mesele intr-un ambalaj termoizolant, ce ajung la tine in doua livrari saptamanale.

Ai acces oricand la masa dorita

Pastrezi preparatele in frigider si ai acces la masa preferata intr-un mod rapid, in orice moment al zilei.

Masa e gata in 5 Minute

Tot ce trebuie sa faci este sa incalzesti pungile vidate intr-o oala cu apa fierbinte (5 min) sau continutul acestora la cuptorul cu microunde (3 min).

Imbogateste masa cu o salata fresh sau cu ingredientele tale preferate.

 

Te bucuri de masa

Beneficiezi de o masa delicioasa, echilibrata si sanatoasa intr-un mod simplu si fara efort.

Inovatie in farfuria ta

Felul in care preparam mancarea, combinand vidarea individuala a ingredientelor cu slow cooking-ul, prin intermediul metodei de gatire sous-vide, ne permite sa-ti livram kituri ce-ti asigura o masa sanatoasa si nutritiva, gata in 5 minute.

Pofta buna!

Cuvinte cheie