In Gândul Zilei On
- Updated

Oamenii din viețile noastre

Atragem oameni în viețile noastre și ei sunt precum cele 7 oglinzi Eseniene. Când ne învățăm lecțiile, acești oameni încetează să mai apară în viețile noastre.

Trăim într-o lume a „acțiunii și reacțiunii”. Manifestăm și magnetizăm oameni și evenimente în viețile noastre în concordanță cu nivelul nostru de conștiință.

PRIMA OGLINDĂ – reflectă ceea ce suntem. Reflectă părți din noi aflate în suferință și răni mai vechi, neconștientizate.

A DOUA OGLINDĂ – reflectă ceea ce judecăm. Sunt acele lucruri față de care avem o încărcătură emoțională, ceva ce ne-a rănit în trecut și pe care noi nu am iertat.

A TREIA OGLINDĂ – reflectă ceva ce am pierdut, am lăsat să plece sau care ne-a fost luat. Când vedem ceva ce ne place și ne dorim în altă persoană, este adesea ceva ce am pierdut sau ne-a fost luat în viețile noastre.

A PATRA OGLINDĂ – reflectă cea mai adâncă iubire. Poate fi un stil de viață, o relație pierdută sau neterminată. De multe ori are legatură cu o viață anterioară, când am tras o concluzie greșită și amărăciunea pe care am înregistrat-o în suflet.

A CINCEA OGLINDĂ – reflectă pe tatăl sau mama noastră. Se spune adesea că ne căsătorim cu persoane care se aseamănă cu sau mama/tata. Adesea ajungem să repetăm greșelile părinților noștri, repetându-le obiceiurile pe care le-am învățat de la ei.

A ȘASEA OGLINDĂ – reflectă cele mai mari provocări ale noastre, cele mai mari frici, și ne oferă uneltele prin care putem să înțelegem viața în concordanță cu ele.

A ȘAPTEA OGLINDĂ – reflectă percepțiile noastre. Ceilalți se vor purta cu noi și ne vor trata în concordanță cu modul în care noi înșine ne percepem și ne comportăm cu noi.

Tu stii ce iti reflecta oglinzile din viata ta?

sursa:www.garbo.ro

You may also read!

REȚETA ZILEI de 19 Iunie pentru a FI OM

Află zilnic mesajul OMULUI și mesajul INIMII prin „REȚETA ILENUCĂI”. Vei afla reteta optima pentru fiecare zi. Mesajele vin sub forma a doua chei

Read More...

De la JuJutsu la Fitness si inapoi

Primul contact cu lumea artelor martiale l-am avut la varsta de 12 ani atunci cand parintii m-au inscris la

Read More...

Om Tare Tuttare Ture Soha – cea mai frumoasa mantra din lume. Te elibereaza de stres, anxietate si ganduri negative!

Aceasta mantra este cunoscuta in lumea intreaga si te ajuta sa experimentezi pacea si dragostea in forma ei deplina.

Read More...

Mobile Sliding Menu