Accidente auto, accidente la locul de munca, situatii de criza..afla cum poti gesiona un eveniment nefericit!

In Succes Press & PR On
- Updated

Statisticile arată faptul că în fiecare zi se produc 20 de accidente grave în Romania. În fiecare zi de lucru au loc cel puţin 15 accidente de muncă. În fiecare zi au loc accidente în preajma noastră, un coleg de muncă se simte rău și nu știm cum să reacționăm până vine salvarea, în trafic sunt din ce în ce mai multe accidente. Primejdia este la tot pasul.

Cu toții încercăm să trăim în siguranță, dar, bineînțeles, ne confruntăm cu riscuri zilnice de accidente de mașină, accidente sportive, căderi de pe scări, ingestia unei substanțe periculoase, arsuri, tăieturi, etc.

Cunoașterea metodelor de acordare a primului ajutor au mult mai multe avantaje decât ne putem da seama.

Instruirea în acordarea de prim ajutor vă va face mai eficienti și stăpâni pe situație.

În unele situații, în cazul în care un pacient nu primește prim ajutor de bază, acesta își va deteriora imediat situația – adesea rapid. Prin asigurarea unei îngrijiri de bază, puteți stabiliza pacientul până când ajung serviciile medicale de urgență.

Având o bază de cunoștințe de prim ajutor înseamnă că veți avea încredere in abilitățile dvs. în ceea ce privește acordarea primului ajutor. Urmând cursuri de prim ajutor, vă ajută să reflectați asupra dvs. și asupra modului în care dumneavoastră și alții reacționați în anumite situații.

Să urmați cursuri de prim ajutor este o decizie care ar putea face o mare diferență în viața ta și viața celor care ar putea beneficia de cunoștințele dumneavoastră.

 Nu este niciodată prea târziu să faceti cursul de prim ajutor!

Asociația Succes în Educație și Sport organizează lunar cursurile de prim ajutor, atât pentru persoane fizice cât și pentru companii.

Pentru înscrieri și detalii despre cursuri găsiți pe: https://asociatiasucces.ro/curs-de-prim-ajutor/You may also read!

REȚETA ZILEI de 20 Septembrie pentru a FI OM

Află zilnic mesajul OMULUI și mesajul INIMII prin „REȚETA ILENUCĂI”. Vei afla reteta optima pentru fiecare zi. Mesajele vin sub forma a doua chei

Read More...

Body Mind Spirit Expo XXVI. Ediția de toamnă a festivalului tău de suflet

Body Mind Spirit Expo te așteaptă  în perioada 4- 6 octombrie la Sala Palatului din București. Ediția cu numărul XXVI

Read More...

Film și interviuri Inedit Open Tour Brașov

David Ionel Nicholas a câștigat turneul Inedit Open Tour, după ce l-a învins în finală, cu scorul de 7-5,

Read More...

Mobile Sliding Menu