Alegeri potrivite pe muzica house de sarbatoare. Perseverenta si vitalitate

Emisiunea Business Philosophy de la Canal 33, l-a avut astazi ca invitat special pe Gianni Dumitrașcu, cunoscut cu numele de scenă DJ Degianny.

Deggianny, care este un nume important pe scena house progressive, cunoscut atât ca DJ, cât și ca producător de muzică electronică, a vorbit, în cadrul emisiunii moderate de Romeo Chiriac despre party-uri de Sărbători cu muzică house, melodii scoase și proiectele sale.

Vizioneaza inregistrarea emisiunii AICI.

Mai jos, rubrica ”Alegeri Potrivite” –  terapeut holistic Ileana Vlăduț

Mercur, astrul comunicarii, ne spune in curand la revedere, iar Luna preia fraiele si ne invata cum sa simtim viata in acest corp, prin toate simturile.

Tema vitalitatii ne mai insoteste pana maine. Am adunat deja energie, experienta si stim mai bine incotro vrem sa ne indreptam. Incepand din ultima zi a anului perseverenta si onoarea isi intra in drepturi.

Actionam in prag de an nou facand planuri pentru 2022 si luptand pentru ceea ce ne propunem sa experimentam. Pe scena vietii vor aparea atat dificultati, cat si perioade mai bune. Important este sa depasim suferinta pe care adesea o amplificam in mod artificial si sa luam viata asa cum este.

Alegerile portivite sa ne insoteasca in anul 2022, pentru a ne aduce tuturor mai multa sanatate, abundenta, iubire si armonie!

Aboneaza-te la canalul youtube si fii la curent cu noutatile despre ALEGERI POTRIVITE.