Alegeri potrivite pentru a straluci si a avea performanta. In fotbal si in viata Emisiune Business Philosophy

Emisiunea Business Philosophy de la Canal 33, l-a avut astazi ca invitat pe Tiberiu Istrătescu, antrenor și fost component al naționalei de fotbal a României.

Tiberiu a vorbit, în emisiunea moderată de Romeo Chiriac, despre trecerea de la sportul de performanță către antrenorat, el obținând licența UEFA B în Germania, în cadrul Federației Bavareze de Fotbal (BFV).

Vizioneaza inregistrarea emisiunii AICI.

Mai jos, rubrica ”Alegeri Potrivite” –  terapeut holistic Ileana Vlăduț

De maine Soarele, eul nostru interior, ne insoteste timp de 8 zile, pentru a ne aprofunda stralucirea si felul nostru de a fi. A fi autentici si deschisi, catre ceea ce suntem. Lasam la o parte convingerile si parerile, vedem ce gasim in spatele lor, la un nivel mai profund. Tot de maine tema universala se schimba si mandria, siretenia si invizibilitatea isi fac loc. Nu ca nu ar fi prezente si in restul anului, dar urmatoarele 5 zile vor fi mai puternic amprentate de aceste amotii, trairi si provocari ale personalitatii.

Asadar faceti alegerile potrivite pentru a va recunoaste si a accepta personalitatea ca un intreg. Faceti curatenie si dati la o parte, cu blandete, ceea ce nu va mai este de folos sau nu va apartine.

Aboneaza-te la canalul youtube si fii la curent cu noutatile despre ALEGERI POTRIVITE.