Alegeri potrivite, comunicare şi performanţǎ ȋn handbal cu Narcisa Lecușanu Emisiunii Business Philosophy

Narcisa Lecușanu, membră în Comitetul Executiv al Federației Internaționale de Handbal, a fost astazi invitata specială a emisiunii Business Philosophy de la Canal 33.

Impreuna cu moderatorul Romeo Chiriac, fosta campioană mondială a vorbit despre cartea pe care și-a lansat-o ”Povestea vieții mele”, despre programele care vin în sprijinul formării tinerilor și despre industria sportului.

Tot în cadrul emisiunii, terapeuta Ileana Vlăduț a prezentat rubrica ”Alegeri Potrivite”.

Ce Alegeri Porivte putem face in aceasta perioada?

Tema universala este cea a ADEVARULUI. Adevar, care doar este, pur si simplu trait in momentul prezent. Fara prea multe intrebari si fara raspunsuri. Exact ca  si fiecare etapa a vietii. Din perspective diferite.

De sambata, 5 martie, timp de 8 zile, Mercur, astrul comunicarii, ne invita sa reflectam asupra gandurilor si vorbelor noastre. Cele pe care ni le spunem noua insine sau celorlalti. Ne slefuim comunicarea, invatam mai bine sa spunem lucrurilor pe nume la momentul potrivit, pe tonul potrivit, cu asertivitate.

Pana la finalul lunii martie Luna ne va pune sub lupa sanatatea, in special cea emotionala, care adesea ne da peste cap. Deci, atentie marita si discernamant in aceasta perioada, daca nu vrem sa cadem in iluzie.

Este o perioada buna pentru a ne reinventa si a descoperi noi perspective personale. Depasirea unor bariere si convingeri mai vechi se poate realiza acum cu mai mare usurinta.

Asadar, faceti alegeri potrivite, care sa va ajute sa scoateti la iveala adevarul vostru interior.

Aboneaza-te la canalul youtube si fii la curent cu noutatile despre ALEGERI POTRIVITE!

Cuvinte cheie