Alegeri potrivite pentru curatenie DDD si interioara. Scapa de durere, emotii si ganduri negative

Emisiunea Business Philosophy de la Canal 33, de astazi, l-a avut ca invitat special pe Andrei Curic, Directorul General DDD Nord.

Firma DDD Nord a ajuns să fie unul dintre cei mai respectați operatori de dezinfecție, dezinsecție și deratizare din România.

În cadrul emisiunii  moderate de Romeo Chiriac, Directorul General DDD Nord, Andrei Curic, ne-a vorbit, printre altele, despre dăunatorii care provoacă daune materiale sau propagă boli, despre situația acestui domeniu de activitate în vremea pandemiei.Ne-a oferit sfaturi despre cum putem să alegem operatorul profesionist de dezinsecție, deratizare și dezinfecție.

Vizioneaza inregistrarea emisiunii AICI.

Tot în cadrul emisiunii, terapeuta Ileana Vlăduț a prezentat rubrica ”Alegeri Potrivite”.

Tema universala este maiestria si flexibilitatea in a ne folosi talentele si abilitatile deprinse in cat mai multe domenii. Fiti flexibili in actiuni si in gandire. Nu va limitati doar la ceea ce stiti si ati invatat. Lasati noutatea sa patrunda in fiecare arie a vietii voastre.

Luna ne sustine de asemenea sa facem o curatenie interioara a emotiilor nedorite in aceasta perioada. Importanta este preventia, actiunea constienta facuta din timp pentru a preintampina efecte „secundare” nedorite. Vedeti ce simtiti si ce va supara cu adevarat acum, pentru a „taia raul de la radacina” si a scapa de daunatorii interni DEG – dureri, emotii si ganduri negative.

Faceti alegerile potrivite pentru o curatenie DDD, dar mai ales una interioara!

Aboneaza-te la canalul youtube si fii la curent cu noutatile despre ALEGERI POTRIVITE!

Cuvinte cheie