Alegeri potrivite pentru echilibrul ecosistemelor fondului forestier si al emotiilor noastre

Alegeri potrivite pentru echilibrul ecosistemelor.

Emisiunea Business Philosophy de la Canal 33, de astazi, 22 septembrie, de la ora 18:00, a avut-o ca invitată specială pe dr. ec. Paula Multeanu, director executiv al asociației Alianță Pentru Pădure.

echilibrul ecosistemelor

În cadrul emisiunii moderate de Laurențiu Ciornei s-a argumentat necesitatea evaluării economice a ecosistemelor, în special, a celor forestiere pentru conservarea biordiversității, dar și protejarea bunăstării comunitățlor umane adiacente ariilor naturale protejate.

Alegeri potrivite pentru echilibrul ecosistemelor.

Literatura de specialitate abundă în teorii care relevă importanța serviciilor ecosistemice pentru omenire și necesitatea cuantificării acestora, în special pentru integrarea valorii lor în procesul decizional. Ori, pe baza unor valori estimate, ecosistemele forestiere nu pot fi nici urmărite și nici valorificate eficient.

Vizioneaza inregistrarea emisiunii AICI.

Mai jos, rubrica ”Alegeri Potrivite” –  terapeut holistic Ileana Vlăduț

Marte ne indeamna la actiune zilele acestea, iar gasirea echilibrului, in viata noastra si in natura, este posibil doar atunci cand actionam ca fiinte vii, ghidati de inima si sustinuti de discernamant. Echinoctiul din 22 septembire ne aduce o balanta echilibrata intre zi si noapte, intre rau si bine, intre intuneric si lumina.

Faceti alegerile potrivite pentru a actiona cu detasare si nu lasati seriozitatea excesiva sa va impiedice in realizarea scopurilor voastre.

Aboneaza-te la canalul youtube si fii la curent cu noutatile despre ALEGERI POTRIVITE

Cuvinte cheie