Alegeri potrivite si perseverenta. Campioni in sport si viata Emisiunea Business Philosophy cu gimnasta Larisa Iordache si Valentin Popescu, Director marketing sportiv Alexandrion Group

Emisiunea Business Philosophy de la Canal 33 i-a avut ca invitați pe gimnasta Larisa Iordache, cea mai bună sportivă a anului 2020 și pe Valentin Popescu, Director de Marketing Sportiv și Comunicare Alexandrion Group.

Fundaţia Alexandrion a premiat câştigătorii celei de-a şasea ediţii a Galei Trofeelor Alexandrion, cea mai importantă gala a sportului românesc, ȋntr-un eveniment de anvergură.

În cadrul emisiunii care a fost moderată de Romeo Chiriac s-a discutat despre cea de a VI-a ediție a Galei Trofeelor Alexandrion și despre secretele marketingului sportiv.

De asemenea, rubrica „Alegeri Potrivite” din cadrul emisiunii a fost prezentată de terapeuta Ileana Vlăduț.

Ce alegeri potrivite putem face in perioada urmatoare?

Intram int-o perioada de aproximativ 2 luni in care accentul va fi pus pe sanatate. Sanatatea fizica, psiho-emotionala, dar si sanatatea relatiilor noastre. Vindecam tipare vechi din trecut, prin care ne autosabotam. Invatam sa privim cu alti ochi experientele prin care am trecut, pentru a ne elibera de ele si a evolua.

Talentul dublat de munca si antrenament ne conduce mai usor spre rezultate pozitive. Campionii stiu cum sa imbine aceste doua aspecte si sa fie perseverenti in activitatile lor.

Suntem impulsionati de astrul „razboinic” MARTE, sa actionam in urmatoarele 8 zile. Actionam cu entuziasm, cu rabdare, cu compasiune, dar si cu discernamant, in toate ariile vietii noastre.

Ne mai desparte o zi de Anul Nou Chinezesc, din 12 februarie 2021, an al bivolului de metal, animal cu virtuti asemanatoare cu ale sportivilor disciplinati si perseverenti, care culeg roadele muncii de o viata, prin incununarea de medalii olimpice. Si cei care au lucrat in directia implinirii unor vise personale vor culege in acest an roadele muncii lor.

Asadar fiti creativi, practici, dar si perseverenti in a va urma munca vietii. Fiti insa si blanzi cu voi, caci sanatatea este cea mai de pret comoara.

Aboneaza-te la canalul youtube si fii la curent cu noutatile despre ALEGERI POTRIVITE!

 

Cuvinte cheie