„Alegeri potrivite” in drumul spre autenticitate. Intre impostura si performanta sportiva cu doctorul Vasile Osean

Emisiunea Business Philosophy de la Canal 33 l-a avut ca invitat special pe medicul Vasile Oșean, coordonator al clinicii Medy Sportline.

El acordă o atenție deosebită psihicului și fizicului oamenilor care practică activități extreme și este implicat în numeroase proiecte caritabile. Este medicul coordonator al loturilor olimpice și naționale de canotaj și a fost căpitanul echipei care a reușit să traverseze oceanul Atlantic într-o barcă cu vâsle și să doboare recordul anterior al britanicilor la categoria pure 4.

Ce alegeri potrivite putem face in urmatoarea perioada?

Tema universala a TRANSMUTARII ne insoteste si ne ajuta sa depasim trecutul asa cum il cunoastem, astfel incat sa ne depasim propriile limite si limitari si sa accesam o noua versiune a noastra. Una mai imbunatatita fireste.

De maine JUPITER ne asista timp de 8 zile si pune sub vizorul nostru felul in care ne administram bunurile, corpurile si viata. Asadar o perioada tocmai buna pentru a ne elibera de limitarile care ne tin pe loc.

Fiti autentici si lasati ceea ce este la interior (ganduri, emotii) sa fie alinit cu actiunile pe care le faceti in exteriorul vostru. Fii in competitie doar cu tine insuti, astfel incat sa fii intotdeauna versiunea ta cea mai buna. Depaseste-ti fricile, necunoasterea, ignoranta,mandria, dogma si fii tu. Relaxeaza-te si armonizeaza-ti ganduri, emotii si actiuni, astfel incat imunitatea ta sa creasca si bolile sa nu se atinga de tine!  Exercitiile de vizualizare si hipnoterapia te pot ajuta in acest proces.

 

 

 

Cuvinte cheie