Asian Food Fest 2019 la Parcul Titan

Asian Food Fest, evenimentul dedicat bucătăriei asiatice, va avea loc între 19 și 21 iulie în Parcul Titan din București.

Data:vineri, 19 iulie 2019– duminică, 21 iulie 2019Ora de incepere: 10:00Loc:Parcul Titan, București 64650

Accesul la eveniment este gratuit

Pasiunea pentru Asia a dat naștere în 2013 primei ediții Asia Fest, o călătorie până în cele mai îndepărtate colțuri ale marelui continent astfel încât iubitorii de cultură, atât tradițională, cât și contemporană, să poată ajunge pe meleagurile sale pline de mister și inspirație. Iar, șase ani mai târziu, iubitorii de mâncare sanatoasa exotică pot experimenta gusturi surprinzătoare, la primul eveniment ce are în prim plan gastronomia asiatică – Asian Food Fest.

Iubitorii de arome exotice se pot delecta cu ramen, creveți tempura, înghețată cu matcha și cu bubble waffles – street food în stil japonez, bulgogi și kimchi coreean, pachețele de primăvară și colțunași chinezești, cig kofte – cel mai cunoscut preparat vegetarian turcesc, tikka masala și murgh kebab ca în India, plăcinte și dulciuri siriene, înghețată după rețete thailandeze și libaneze, dar și cu băuturi tradiționale: limonadă, sucuri și cafea turcească și ceaiuri indiene și japoneze, în cel mai mare spațiu din România ce reunește exponenții gastronomiei asiatice.

Pasionații se vor putea bucura și de demonstrații de gătit live, unde pot vedea cum se pregătesc feluri de inspirație asiatică, cu fructe de mare, dar și preparate tradiționale coreene cum ar fi sushi-ul lor național – kimbap și aperitivele jumeok bap și gimmari și pot primi sfaturi despre cum le pot pregăti și acasă.

Preparatele si obiceiurile culinare asiatice vin in intampinarea sanatatii corpului nostru. Cu totii ne putem hrani constient trupul si putem dobandi obiceiuri alimentare sanatoase pentru o silueta de invidiat.

Cuvinte cheie