Beneficiile sucurilor de fructe asupra organismului uman

O dieta bogata in sucuri de fructe naturale poate reduce riscul de aparitie a multor boli, printre care si boala Alzheimer.
O echipa de cercetatori de la Universitatea Glasgow a realizat un studiu complex asupra beneficiilor antioxidantilor. Rezultatele studiului au dus la concluzia ca sucurile de grepfrut, de mar si de coacaze contin foarte multe substante benefice – antioxidanti.
Antioxidantii sunt substante chimice naturale care reduc distrugerea celulelor de catre radicalii liberi, aceasta fiind una dintre cauzele majore ale bolilor si imbatranirii. Cercetatorii englezi au examinat diferite sucuri de fructe si continutul acestora de antioxidanti in comparatie cu celelalte componente. Polifenolii sunt un foarte puternic antioxidant care distrug radicalii liberi din organism. Acestia pot mentine si imbunatati sanatatea si protejeaza organismul de bolile cronice.
Rezultatele studiului au aratat ca sucul de grapefruit rosu contine cei mai multi polifenoli si are cea mai mare capacitate antioxidanta.
Consumarea de sucuri naturale, fara alte chimbari drastice in dieta, creste nivelul de antioxidanti si astfel organismul uman se poate proteja mai bine de boli.

Curele cu sucuri au devenit foarte populare in ultima perioada, ele sunt folosite cu precadere de cei ce vor sa slabeasca sau sa faca o cura de detox dar ce nu se stie este ca au folosite initial pentru a trata boli cronice chiar cancer in faza terminala.

Bineinteles si kilogramele in plus sunt semnul unei dereglari, functiile organismului nu sunt in parametrii normali, sau nu mai fac fata surplusului de alimente daunatoare si substante chimice si incepe sa stocheze sub forma grasimii.

 

Dieta standard presupune un grad mare de toxicitate (flor si clor din apa, conservanti, metale grele, cosmetice, chimicale din agricultura toate ajung in organism si sunt stocate, in timp genereaza boli grave) si stilul de viata au tendinta de a introduce toxine in sange si in sistemul circulator. Aceste toxine ajung si in creier si afecteaza mintea prin anxietate crescuta , depresie, frica, panica si alte sentimente negative. Aceleasi toxine sunt stocate in organism la nivelul diferitor organe afectand functiile biologice si in timp declansand diverse boli.De ce este necesara/ recomandata o cura din sucuri:

Este demonstrat stiintific ca fiecare gand si fiecare emotie este echivalentul unei activitati biochimice, stiinta psihoneuroimunologiei ne spune ca sentimentele, starile si perspectiva generala afecteaza sistemul imunitar al fiecarui individ.

Orice diagnostic de boala echivaleaza cu o trauma mentala si emotionala, cu reactii ce variaza de la disperare si panica la apatie si furie, toate perturbari negative puternice ale constiintei. Aceste emotii arunca sistemul imunitar afectat direct intr-un atact mortal al bolii.

A fost demonstrat de diferiti doctori ca prin nutritie, cure cu sucuri, detox sau o combinatie a celor 3 se pot trata de la boli usoare precum alergii, dureri de cap pana la boli cronice si cancer in faza terminala. Daca scopul dumneavoastra este sa slabiti, sa aveti o piele mai curata (trateaza acneea), sa faceti detox, sa aveti mai multa energie, sa aveti o stare de bine generala, sa tratati alergiile, sau alte afectiuni usoare puteti apela cu incredere la o cura de 3-10 zile (sau chiar mai mult) doar cu sucuri. Daca o dieta cu lichide e prea complicata incercati sa aveti gustari usoare intre mese, supe fara carne, salate vegetariene, fructe sau shakeuri, dar rezultatele for fi mai putin vizibile sau va dura mai mult pana vedeti rezultate. 

 

Cuvinte cheie