Cȃntecul mirilor – noul trend de la nuntă. Cuplul Cristi şi Iulia Ivan la Emisiunea „Business Philosophy”

Emisiunea Business Philosophy de la Canal 33, programată miercuri, 3 aprilie, de la ora 18:00, a avut ca invitaţi un cuplu de antreprenori, dedicaţi evenimentelor muzicale: Cristi Ivansolist vocal şi

soţia sa Iulia Ivan, specialist marketing şi comunicare Rockada Marketing.

Muzica este un limbaj universal, ce ne aduce ȋmpreună ȋn diverse momente plăcute ale vieţii. Fie că vorbim de o petrecere aniversară, de evenimente precum căsătoria, botezul sau o gală corporate ȋmpreuna cu partenerii de afaceri, toate au ȋn comun muzica, ce atinge sufletele noastre şi buna dispozitie.

Am vorbit despre muzică şi Cȃntecul mirilor – noul trend al amintirilor de la nuntă, serviciu oferit de studioul de ȋnregistrare al Rockada Marketing

La petreceri aniversare, la evenimente precum căsătoria, botezul sau o gală corporate ȋmpreuna cu partenerii de afaceri, Cristi Ivan atinge sufletele şi aduce bună dispoziţie. Contactaţi-l pentru a vă bucura de o prezenţă empatică, o voce autentică şi de melodii frumoase, ȋn cadrul unui eveniment de neuitat.

Ȋn cadrul emisiunii prezentate de Ileana Vlăduț, am aflat de la invitaţii Cristi şi Iulia Ivan ce ȋnseamnă viaţa de solist vocal, cu ce se confruntă acum antreprenorii din zona de entertainment, cum ȋţi găseşti muza inspiraţiei şi cum ȋmbini viaţa profesională cu cea de cuplu şi cu parentingul.

Alte teme de discuţie abordate au fost:

Muzica – sufletul petrecerilor

Cȃntecul mirilor –  noul trend al amintirilor de la nuntă

Viaţa de solist vocal şi de părinte pentru Cristi Ivan

Etertainment privat şi corporate

Romȃnii petrec la muncă şi acasă

We rock your business

 

Cuvinte cheie