Călătoria – dorință de cunoaștere și aventură cu „Madagascar Travel”

Emisiunea „Business Philosophy” de la Canal 33, din 28 aprilie, orele 22:00, a avut-o ca invitată specială pe Ioana Pitrop – Owner & Director Agenție de Turism „Madagascar Travel”, cu ocazia implinirii a 11 ani de activitate.

În emsiunea moderată de Ileana Vlăduț s-a discutat despre menirea călătoriilor de a ne crea relaxare, bucurie, de a ne ajuta să păstram o amintire vie, unică,  care să ne îmbogățească, să ne înnobileze și să ne facă fericiți.

Madagascar Travel este o agentie tour-operatoare infiintata din dorinta de a contribui la bucuria oamenilor de a petrece concediile in vacante bine organizate si sigure, combinand turismul de grup cu cel individual, oferind solutii inclusiv pentru corporatii dar si tinerilor dornici de calatorii si aventura.

In cei 11 ani de activitate  agentia a demonstrat clientilor ca pot avea un partener de incredere, iar celor fideli ca merita sa ramana impreuna intr-o colaborare si asta pentru ca indiferent de crize, economice locale, pandemice globale sau alte situatii nedorite, a continuat sa ofere din tot sufletul si cu toata priceperea dobandita, speranta si bucuria uneia dintre cele mai indragite activitati ale omenirii: calatoria.

Detalii despre agentia Madagasxar Travel gasesti aici.

Deci, haideti sa calatorim si sa fim fericiti! Acceseaza ofertele Madagascar Travel aici.