Campioni de poveste la inotul in ape inghetate

Campioni de poveste la inotul in ape inghetate

Emisiunea Business Philosophy –  de la Canal 33, care va avea loc miercuri, 19 ianuarie de la ora 18:00, îi va avea ca invitați pe Beatrice Ologeanu

și Bogdan Ioniță, sportivi care vor reprezenta România la Campionatul Mondial de Înot în Ape Înghețate din Polonia.

Romania va avea 11 sportivi la cea de a IV-a ediție a Campionatului Mondial de Înot în Ape Înghetate, care se va disputa la Glogow, în Polonia, în perioada perioada 3-6 februarie.

Aceștia sunt: Beatrice Ologeanu, Alex Ion, Sergiu Deznan, Valentin Cinciulescu, Bogdan Mihai Ioniță, Robert Vasiliu, Adrian Stroe, Florin Tomoș, Ovidiu Tîrla, Dragoș Ionescu și Paul Georgescu.

Paul Georgescu, singurul român nominalizat pentru a treia oară consecutiv la titlul de înotătorul anului în lume, a avut inițiativa formării acestei echipe. El deține si cea mai importantă performanță în această disciplină sportivă pentru România: este campion mondial de înot în ape înghetate în proba de 500 de metri.

În cadrul emisiunii, moderatorul Romeo Chiriac va discuta cu cei doi invitați despre performanță istorică de a avea 11 sportivi români la un CM , dar și despre secretele și frumusețea acestei discipline sportive.

De asemenea, terapeuta Ileana Vlăduț va prezenta rubrica „Alegeri Potrivite”.