Alegeri potrivite pentru a depasi limitarile. Campioni romani ce dezgheata corpul si mintea

Emisiunea Business Philosophy –  de la Canal 33, care de miercuri, 19 ianuarie, i-a avut ca invitați pe Beatrice Ologeanu

și Bogdan Ioniță, sportivi care vor reprezenta România la Campionatul Mondial de Înot în Ape Înghețate din Polonia, ce isi depasesc permanent limitarile.

Romania va avea 11 sportivi la cea de a IV-a ediție a Campionatului Mondial de Înot în Ape Înghetate, care se va disputa la Glogow, în Polonia, în perioada perioada 3-6 februarie.

Aceștia sunt: Beatrice Ologeanu, Alex Ion, Sergiu Deznan, Valentin Cinciulescu, Bogdan Mihai Ioniță, Robert Vasiliu, Adrian Stroe, Florin Tomoș, Ovidiu Tîrla, Dragoș Ionescu și Paul Georgescu.

Paul Georgescu, singurul român nominalizat pentru a treia oară consecutiv la titlul de înotătorul anului în lume, a avut inițiativa formării acestei echipe. El deține si cea mai importantă performanță în această disciplină sportivă pentru România: este campion mondial de înot în ape înghetate în proba de 500 de metri.

În cadrul emisiunii, moderatorul Romeo Chiriac a discutat cu cei doi invitați despre performanță istorică de a avea 11 sportivi români la un CM, dar și despre secretele și frumusețea acestei discipline sportive.

Vizioneaza emisiunea aici.

Mai jos, rubrica ”Alegeri Potrivite” –  terapeut holistic Ileana Vlăduț

Uranus ne ajuta zilele acestea sa accesam mentalul superior si sa aducem noi viziuni in lume. Strapungem limitarile corpului fizic, dar si ale mintii. Vechile convingeri si limitari nu isi mai au rostul si expansiunea este gata sa isi croiasca un nou drum. Lasam in urma vechile tipare in care ne-am tot invartit si inotam la propriu in ape inghetate, fara  panica, focusati pe respiratie, pe a fi prezenti si a gasi noi cai in viata.

Limbajul mintii care critica si judeca excesiv este bine a fi observat, pentru a fi dat la o parte. Cu totii avem aspecte care nu ne plac la noi insine, dar pe care le putem accepta si apoi infrumuseta. Puterea din interior nu doreste decat sa fie accesata de fiecare dintre noi.

Faceti alegerile potrivite care sa va asigure expansiunea si o viata vie, plina de bucurie.

Aboneaza-te la canalul youtube si fii la curent cu noutatile despre ALEGERI POTRIVITE.

 

 

Cuvinte cheie