Cum a fost degradată cultura rusă în epoca lui Putin – Emisiune Business Philosophy

Astazi, emisiunea Business Philosophy, de la Canal 33, programată de la ora 22:00, îl va avea ca invitat special pe pianistul Nicolae Dumitru, profesor și speaker motivațional.

Caracterizat de Diarionews ca un artist cu „talente extraordinare, cu o tehnică foarte bogată și aprofundată” și de revista Melos ca fiind „spontan, de o mare sinceritate și pasionat de fiecare detaliu”, pianistul Nicolae Dumitru este recunoscut pe plan intern și internațional atât pentru tehnica specială, cât și pentru sensibilitatea lui.

În emisiunea care va fi moderată de Romeo Chiriac, pianistul va vorbi despre perioada studiilor pe care le-a petrecut la Moscova, dar și despre efectul devastator pe care l-a avut Putin asupra culturii ruse.

Nu este vorba doar despre un pianist care concertează la Londra, Viena, Moscova, Madrid sau în alte capitale europene. Este vorba despre o personalitate deosebit de puternică și versatilă, care stabilește un contact energetic extrem de puternic cu publicul. Adică, îl cucerește imediat. Nicolae Dumitru a demonstrat la fiecare apariție a sa că știe să comunice cu publicul și să îl tină captiv emoției sale artistice independent de gradul de dificultate al programului interpretat.

De asemenea, terapeuta Ileana Vlăduț va prezenta rubrica Alegeri Potrivite.