Debarcarea Eclipselor Verii

Workshop 25 iulie 2018

*** DEBARCAREA ECLIPSELOR VERII ***

Descopera noul contract al destinului tau pana in 2020!

Energia exploziva a eclipselor din 13 iulie, 27 iulie, 11 august este un apel de trezire a constiintei oamenilor la a face un salt de evolutie rapid in viata lor.

Portalul eclipselor ne calauzesc sa ne reconstruim viata din temelie.
Ele creaza un vortex al schimbarii in care sa putem iesi mai usor din limitarile karmice si din inchisoarea alegerilor trecutului. Suntem asistati sa facem noi alegeri in plan personal si profesional astfel incat sa putem intra pe o linie ascensionala a destinului nostru.

Fiecare din cele 3 eclipse ne pregatesc sa incheiem anumite capitole din viata noastra care nu ne mai ajuta pe calea noastra. Ele ne ajuta sa ne ridicam nivelul de constiinta astfel incat sa intelegem ca nu suntem prizonierii Karmei si ca nu mai suntem la fel ca in trecut.

Eclipsele marcheaza un proces de disolutie a energiilor stagnante din existenta noastra si ne sustin prin energia lor sa construim pe o noua structura viitorul. Ele ne cer sa onoram acest nou Eu si sa ne reajustam viata in acord cu noile valori.

*** WORKSHOP ***
DEBARCAREA ECLIPSELOR VERII

Eclipsele sunt puncte de cotitura ale destinului nostru care ne cheama sa facem noi alegeri prin care sa ne transformam rapid viata!

Seminarul iti va clarifica care sunt directiile de evolutie pe care le indica ciclul eclipselor si te va ajuta sa-ti stabilesti strategia de dezvoltare personala cea mai benefica pentru tine pana in 2020, tinand cont de urmatoarele prioritati:

~ Ce schimbari radicale aduc eclipsele in viata ta in plan personal si profesional;
~ Care sunt noile contracte de viata care ne permit sa progresam rapid;
~ Cum sa integrezi energia eclipselor pentru a-ti transforma rapid viata;
~ Cum te poti elibera de suferintele karmei ca sa te poti realinia la noile energii.

Pentru a intelege cum sa integrezi forta evolutiei eclipselor in viata ta, te asteptam cu caldura la workshop-ul Debarcarea Eclipselor Verii !

Descopera noul contract al destinului tau pana in anul 2020!

Cerasella Pere
MASTERMIND ASTROLOGY

DETALII EVENIMENT
Data: 25.07 2018, orele 18:30 – 21:00
Locatie : se va anunta celor care se vor inscrie
Pret: 99 lei

***IMPORTANT!***
Pentru înscriere vă rugăm să accesați următorul formular – https://goo.gl/XYA4sJ.
Prezența la acest program se va face doar pe baza înscrierii cu cel puțin o zi înainte de data evenimentului. Locurile sunt LIMITATE!

SUMMIT COSMIC: Debarcarea Eclipselor Verii

Cuvinte cheie