Ghid de pariere pe loterii pentru începători

Pasionații de loterii au în prezent acces la zeci de loterii internaționale prin intermediul caselor de pariuri și prin cazinouri online. Aceste loterii au devenit populare deoarece sunt foarte simplu de accesat online dacă ai un cont deschis la orice casă de pariuri.

Se pot achiziționa bilete online sau se poate juca direct din aplicație de pe telefon, iar rezultatele le ai pe loc fără să aștepți o săptămână ca la loteriile clasice. Jucătorii pot aplica diverse strategii care îi ajută să-și crească șansele de câștig. Extragerile sunt foarte multe deoarece se fac și din 5 în 5 minute și câștigurile intră în cont rapid.

Joacă mai multe tipuri de loterii

În momentul de față în România poți juca la zeci de loterii internaționale care au un timp scurt de desfășurare și se repetă la un interval foarte mic de timp. Câteva dintre ele care merită încercate măcar o dată sunt: Polonia Multi 20/80, Grecia Kino 20/80, Win for Life 10/20,  Slovacia Keno 20/80, SuperEnalotto 6/90, EuroMillions 5/50, MegaMillions 5/70.

Jucătorii preferă aceste loterii deoarece cotele sunt avantajoase, există sisteme de joc variate, iar pariorii pot achiziționa câte bilete doresc.

Crează o strategie folosind probabilități matematice

Pariorii cu experiență folosesc diverse strategii pentru a-și crește șansele de câștig astfel se folosesc de probabilitățile matematice pentru a-și alege numerele de joc. Unii jucători folosesc numere care ies des adică ‘hot numbers’ în timp ce alții susțin că ar trebui să folosești numerele cele mai puțin extrase adică ‘cold numbers’.

Sfatul nostru este ca mai întâi să alegeți o casă de pariuri licențiată sau un cazinou online acreditat de ONJN. Apoi trebuie să urmați statisticile loteriilor care vă interesează, de preferat de pe site-urile oficiale sau site-uri specializate pe așa ceva și ultimul lucru ar fi să vă construiți o strategie pe care să o testați o perioada de timp apoi să analizați rezultatele.

Joacă mai multe bilete și folosește schemele

Pariorii cu experiență folosesc scheme pentru a-și crește șansele de câștig și anume o schemă presupune să faceți combinații cu numerele alese, dar pe mai multe bilete. Astfel se pot juca grupe de câte cinci numere într-un sistem de 5/5 și se joacă toate combinațiile. Miza nu trebuie să fie mare pentru că deși câștigurile sunt mai mici, acestea sunt constante pe termen lung.

Dublează miza după fiecare pariu pierdut

Acesta este o strategie foarte comună și se numește Martingale însă cotele trebuie să fie puțin mai mari adică peste 2. Se începe cu o miză mică, iar bugetul trebuie să fie proporțional cu numărul de extrageri jucate.

Raționamentul din spatele acestei strategii este că este puțin probabil să prinzi o serie de extrageri doar cu rezultate negative astfel când vei câștiga vei avea un profit mare.

Folosește șirul lui Fibonacci sau altă strategie

O altă strategie care poate fi aplicată pe loterii internaționale este bazată pe șirul lui Fibonacci (1, 1, 2, 3, 5, 8, 13 etc.), aceasta fiind eficientă pentru pariuri ce au cote mai mari cuprinse între 3 și 6. Această strategie este folosită pentru a recupera mizele din extragerile precedente și este mai eficientă decât Martingale.

Pe lângă strategii de joc este indicat să alegeți o casă de pariuri sau un cazinou unde cotele sunt avantajoase pentru că aceste cote diferă de la un operator la altul. Nu încercați să vă îmbogățiți peste noapte, ci mai degrabă căutați să câștigați sume decente, dar constante.

Încearcă una dintre strategiile propuse și devino un câștigător!

Cuvinte cheie