Povestea vieții Narcisei Lecușanu. Emisiune Business Philosophy

Povestea vieții Narcisei Lecușanu. Emisiune Business Philosophy

Emisiunea Business Philosophy (pe Canal 33), care va avea loc miercuri, 3 martie, de la ora 18:00, o va avea ca invitată specială pe Narcisa Lecușanu, Membră în Comitetul Executiv al Federației Internaționale de Handbal.

În cadrul emisiunii care va fi moderată de Romeo Chiriac și Laurențiu Ciornei, fosta campioană mondială va vorbi despre cartea pe care și-a lansat-o ”Povestea vieții mele”, despre programele care vin în sprijinul formării tinerilor și despre industria sportului.

Narcisa Lecușanu e campioană mondială de tineret cu naţionala României (1995), vicecampioană mondială cu România la Sankt Petersburg (2005), câștigătoare a Cupei Cupelor EHF cu  Oltchim Râmnicu Vâlcea (2007) și finalistă a Ligii Campionilor cu Oltchim (2010).

Narcisa Lecușanu a înscris 129 de goluri pentru Oltchim, în Liga Campionilor, în 40 de partide, și 302 goluri pentru naționala României, în 116 partide.

S-a retras în 2010, la 34 de ani, din cauza unei accidentări la genunchi.

Din 2016, a fost aleasă membru component în Comitetul Executiv al Federaţiei Internaţionale de Handbal (IHF).

Cartea ”Povestea vieții mele” conţine 251 de capitole, printre care 28 de impresii ale unor jurnalişti valoroşi, foşti colegi din handbal, antrenori, oameni cu care Narcisa Lecuşanu a interacţionat de-a lungul carierei, precum Radu Naum, Florentina Carcadia, Dr. Hassan Moustafa (Preşedinte al Federaţiei Internaţionale de Handbal), Michael Wiederer (Preşedinte al Federaţiei Europene de Handbal), Elisabeta Lipă (Preşedinte al Federaţiei Române de Canotaj) şi Ing. Cristian Gaţu (Preşedinte de Onoare FRH).

Cuvinte cheie