Trăind printre perfomeri. Orele 63-64 cu primii invitați dupa doborarea vechiului record Maratonul Canal 33 (72 ore si 18 minute) - validat ca cel mai lung talk-show din lume

MARATONUL TALK-SHOW  DE 73 ORE la Canal 33, din 14-17 martie 2020, a intrat în Cartea Recordurilor.

Canal 33 România, prin Alexandru Răducanu – în calitate de moderator și echipa postului TV, a intrat în Cartea Recordurilor Guinness, stabilind un nou record mondial pentru “Cel mai lung talk-show din lume”: 72 de ore și 18 minute de emisie neîntreruptă. Precedentul record era de 62 de ore si 12 minute și aparținea unei televiziuni din India.

Intre orele 63 si 64 ale „Maratonului Canal 33”, chiar dupa doborârea vechiului record mondial al celui mai lung talk-show TV din lume, primii invitați au fost Romeo Chiriac – consultantul de business și  Ileana Vladut– terapeut holistic & coach. Discutia s-a axat pe ceea ce inseamna performanta pentru invitati. Atat in domeniul sportiv, in dezvoltarea personala, cat si in domeniul spiritual sau de business.

Coincidenta sau nu, chiar in data emisiunii, 16 martie 2020, se comemorau  63 de ani de la moartea marelui sculptor Constantin Brancusi, strabunicul invitatei, terapeuta Ileana Vladut.

Urmariti materialul video si veti afla detalii despre performante interesante!

 

 

Cuvinte cheie