Trezire spirituală prin călătorii iniţiatice – emisiune Business Philosophy

Emisiunea Business Philosophy, de la Canal33, de la ora 22:00, ȋl are astăzi ca invitat pe maestrul sufi Ehab Said, fondatorul agenţiei de turism Lucky Sirius Tours.

Călătoriile ne oferă oportunitatea de a descoperi noi destinaţii, culturi şi oameni. Cea mai mare descoperire ne vine ȋnsă din conectarea interioară profundă, care este facilitată de locaţiile puternic ȋncărcate din punct de vedere cultural şi spiritual.

Sufismul este un mod de viață în care se descoperă și se trăiește o identitate mai profundă. Această identitate mai profundă, dincolo de personalitatea deja cunoscută, este în armonie cu tot ce există. Această identitate mai profundă, sau sinele esențial, are abilități de conștientizare, acțiune, creativitate și iubire care depășesc cu mult abilitățile personalității superficiale.

Călătorii ȋn Egipt, iniţieri realizate ȋn locaţii precum Marea Piramidă şi Templul lui Isis; Circuite turistice ȋn locuri ȋncărcate de istorie şi cultură din Turcia, Iordania şi Uzbechistan, ne sunt propuse de maestrul sufi Ehab Said, prin agenţia de turism Lucky Sirius Tours.