Fotbal și business – despre cariera de succes a lui Răzvan Raț Emisiunea Business Philosophy

Emisiunea Business Philosophy de la Canal 33, care va avea loc miercuri, 17 martie, de la ora 18:00, îl va avea ca invitat special pe fostul internațional Răzvan Raț.

Fostul căpitan al naționalei de fotbal a României (113 selecții, locul 4 all time) va vorbi cadrul emisiunii moderate de Romeo Chiriac și Laurențiu Ciornei despre marile performanțele obținute ca fotbalist și despre succesul înregistrat acum în cariera de investitor în industria tehnologiei.

De asemenea, fostul câștigător al Cupei UEFA cu Șahtior Donețk și singurul fotbalist român cu peste 100 de meciuri în cupele europene, a venit în sprijinul nevăzătorilor, alături de o companie din domeniul tehnologiei.

Răzvan Raț a jucat 10 ani la Șahtior Donețk, cu care a cucerit de șapte ori titlul, de cinci ori Cupa Ucrainei și de patru ori Supercupa.

Rapid, FCM Bacău, West Ham, Rayo Vallecano, PAOK Salonic și ACS Poli Timișoara sunt cluburile la care a mai jucat Răzvan Raț.

Tot în cadrul emisiunii Business Philosophy, terapeuta Ileana Vlăduț va prezenta rubrica „Alegeri potrivite”, iar actorul Victor Yila va avea pastila ”Munca la negru”.

Cuvinte cheie