ALEGERI POTRIVITE ca sa fii mai eficient in a armoniza triada trup, minte si suflet

Astazi, in cadrul emisiunii Business Philosophy, am discutat despre studii superioare, sport de performanță și programe de sănătate.

Invitatul special al moderatorilor Romeo Chiriac și Laurențiu Ciornei a fost de aceasta data Florin Pelin – rectorul UNEFS.

 

Rectorul a vorbit  despre cum se poate împleti sportul de performanță cu studiile superioare și pregătirea studenților pentru viață.

La rubrica „ALEGERI POTRIVITE” aducem in prim plan latura spirituala a subiectului abordat in cadrul emisiunii, dar si influentele astrale ale momentului, astfel incat sa fim mai pregatiti  si sa ne simtim mai confortabil cu tranzitele planetare ale Universului.

Nu stiu ce ati visat azi noapte de Sanzienele, insa, daca ati urmat recomandarile de la  Alegeri Potrivite  ati avut sanse mai mari sa va aduca vesti bune! In domeniul sanatatii si nu numai.

Suntem in continuare in ciclul mercurian al comunicarii, prosperitatii si al banilor, dar si sub influenta mai puternica a “apelor interioare”, adica a emotiilor noastre.

Continuam sa urmarim fluxul Universului, ca sa fim mai eficienti in a armoniza  triada trup, minte si suflet.

  • E recomandat sa invatam sa discernem informatiile adevarate de cele false, care acum vin din toate partile.
  • E nevoie de actiune si de antrenament pentru a obtine rezultate, dar si performante in orice domeniu iti propui.  Poate va amintiti ca discutam in alta emisiune de regula 80/20 (20% actiuni, care va aduc  80% rezultate).
  • E musai sa avem grija de sanatatea noastra. Acest corp ne duce zi de zi spiritul ….prin lume.

Emotiile profunde ne fac adesea sa amanam sau sa evitam anumite actiuni. La fel si mintea ne aduce argumente ca sa amanam o dieta, o detoxifiere sau inceperea unor exercitii fizice, mai ales cand avem un exces ponderal sau cand nu consideram sanatatea o prioritate, desi constientizam ca avem probleme.

De maine, timp de 6 zile, tema Universului este cea a NEMISCARII. (Punctul zero). Si nu vorbim de a sta nemiscat sau fix, de a lenevi, ci de a ne gasi centrul, punctul zero din interiorul nostru, de unde nu ne poate destabiliza nici o furtuna exterioara. Pentru asta avem nevoie de autocontrol, de perseverenta in a ne deschide sau redeschide inima.

Inima se deschide atunci cand facem liniste in interior. Cand este  timpul sa stai atunci stai, cand este timpul sa actionezi, atunci actioneaza. Nu lasati fricile exagerate sa va distorsioineze adevarul interior.

Si ca sa ne fie si mai usor, Profesorul Saturn preda stafeta lui Jupiter, Marele benefic, care ne aduce de duminica (timp de 8 zile), lectia administrarii aspectelor ce tin de viata materiala, respectiv: bunuri, afaceri, imobile, bani, dar si  vitalitatea si sanatatea corpului fizic.

Ce „Alegeri potrivite” sa facem in perioada ce urmeaza

Pentru BUSINESS

  • Atentie la noi oportunitati, ca doar luna este in crestere si pot aparea noi contracte benefice
  • Faceti un bilant al veniturilor si cheltuielilor astfel incat sa analizati eficienta bugetului personal sau al afacerii
  • Sustineti-va  salariatii pentru a le imbunatati sanatatea si starea de bine. Cum? Oferindu-le un spatiu armonios, dar si accesul la masaj, terapii, sali de sport, psihoterapie, workshopuri de dezvoltare personala etc
  • Pentru TRUP-MINTE-SUFLET
  • Faceti bai cu sare gema (NaCl) si tot ceea ce tonifica sau relaxeaza corpul. In functie de ce avem nevoie (baie, masaj, terapie, exercitii fizice ….)
  • Folositi remediul floral Bach de maslin ca revigorant, stejarul pentru a scapa de efectele suprasolicitarii si castanul alb pentru a reduce ingrijorarea mentala ce provoaca insomnii
  • identificati prin observare ce calitati (resurse interioare) aveti astfel incat sa le constientizati si sa le folositi atunci cand sunteti intr-o situatie stresanta, Puteti face asta observand copii, observand ce calitati admirati la alte persoane sau observand ce calitati manifestati atunci cand va place de voi insiva

Sa aveti autocontrol si sa va gasiti centrul, astfel incat sa faceti ALEGERILE POTRIVITE benefice pentru voi.

Mai jos ai si recomandarile saptamanii (video)!

Daca vrei sa fii la curent cu noutatile Universului pentru a face alegerile potrivite, te invit sa te abonezi  Aici

Cuvinte cheie