Alegeri Potrivite, calea spre armonie holistica si inteligența emoțională. HarmonY way

Emisiunea Business Philosophy de la Canal 33 a avut-o ca invitată specială pe Marinela Popescu, Owner & Managing Director HarmonY way.

În cadrul emisiunii care a fost moderată de Romeo Chiriac au fost dezbătute teme precum rolul inteligenței emoționale în business, tactici opresive de comunicare și despre HarmonY way, conceptul blue ocean, care a fost lansat recent pe piața din România.

HarmonY way oferă produse de calitate, naturale și bio și experiențe memorabile, în piețele de sănătate, wellness și sport, implementat în prezent în zona de retail online – www.harmonyway.ro. HarmonY way asigură un mix optim de brand-uri inovatoare, românești și internațioanle, din care oamenii pot selecta ceea ce este mai bun pentru un stil de viață echilibrat și fericit, atât pentru ei, cât și pentru cei din jurul lor.

Vizioneaza inregistrarea emisiunii AICI.

Mai jos, rubrica ”Alegeri Potrivite” –  terapeut holistic Ileana Vlăduț

Tema universala este acum cea a peciziei si a impecabilitatii, care vine cu umbra intelectului alaturi. Inteligenta cognitiva, mintea duala ne poate pune piedici atunci cand incercam sa deslusim adevarul doar prin stiinta sau doar prin religie. Este nevoie de ambele pentru a aduce inspiratia si intuitia unui adevar mai profund, ce nu poate fi inteles doar cu mintea.

Pentru a ne dezvolta inteligenta emotionala primul pas este sa ne observam starile emotionale, pentru a le putea numi si a intelege de ce sunt acolo in noi. Treptat vom putea identifica tot ceea ce ne tulbura si ne vom putea dezvolta aceasta intelegere emotionala. Atat a propriei persoane, cat si a celorlalti.

Soarele, astrul personalitatii, ne insoteste de maine, timp de 8 zile, cu tema  a fi, a straluci. Vom dori mai intens sa ne afisam personalitatea, exact asa cum suntem. Fara masti.

Avem insa nevoie de  antrenament si de curaj, pentru a ne uita in interiorul nostru, daca dorim sa ajungem la o armonie interioara durabila.

Faceti alegerile potrivite pentru a alege calea armoniei intre trup, minte, suflet si spirit.

Aboneaza-te la canalul youtube si fii la curent cu noutatile despre ALEGERI POTRIVITE!