„Alegeri potrivite” pentru un periplu interior alb-negru la Galateca

Raluca Radu, artist si etnolog si Stefan Marinescu, fotograf profesionist, invitatii emisiunii Business Philosophy de astazi, ne-au raspuns la intrebarea: Ce nu s-a spus deja despre 2020?

Galeria de artă contemporană și design Galateca  a găzduit ”Sărbători fără culori”, o expoziție-eveniment care a oferit pe parcursul a 5 zile (3 – 7 februarie) o retrospectivă a emoțiilor din perioada sărbătorilor trecute. Fiecare zi a fost o nouă experiență și a adus în fața publicului o retrospectivă a emoțiilor experiementate în perioada sărbătorilor de iarnă ale anului atipic 2020.

 

Ce ALEGERI POTRIVITE putem face in perioada urmatoare, am aflat de la terapeuta Ileana Vladut.

Intram din 22 februarie intru-un nou ciclu universal de aproape 2 luni, in care Luna ne va insoti mai intens pentru a ne armoniza si imbunatati starea de sanatate. Sanatatea fizica personala, dar si sanatatea relatiilor noastre. Vindecam tipare din trecut astfel incat sa putem merge mai departe. Renastem din cenusa, iesim din alb-negru si capatam iarasi culoare. Este nevoie de ploaie pentru a se arata curcubeul.

Tot in aceasta perioada, timp de o saptamana , Soarele ne va ghida pentru a ne infrumuseta personaliatea, pentru a ne da voie sa fim autentici si sa stralucim.

Luna februarie este o luna a iubirii, plina de  sarbatori dedicate acesteia. Ziua Internationala a  indragostitilor abia a trecut (Valentine’s Day), urmeaza pe 24 februarie Dragobetele.

Pe 19 februarie celebram 145 de ani de la nasterea marelui sculptor Constantin Brancusi, care ne-a dezvaluit in operele sale esenta vietii – Iubirea!

Oamenii simplii  si autentici nu isi pierd niciodata frumusetea. Interioara si exterioara. Gasiti-va ritmul potrivit pentru a ramane in iubire.

Aboneaza-te la canalul youtube si fii la curent cu noutatile despre ALEGERI POTRIVITE!

Cuvinte cheie