Alegeri potrivite pentru strategiile antidoping și asumarea puritatii la Euro 2020 Cu Cristi Balaj, presedintele ANAD, la Emisiunea Business Philosophy


Emisiunea Business Philosophy, de la Canal 33, l-aavut astazi ca invitat special pe președintele Agenției Naționale Anti-Doping, Cristi Balaj, fost arbitru FIFA.

Cristi Balaj a vorbit în cadrul emisiunii moderate de Romeo Chiriac despre programele de prevenire și combatere a dopajului în sport și despre Campionatul European de fotbal 2020.

Fostul arbitru FIFA, Cristian Balaj, actualmente președinte al Agenției Naționale Anti-Doping (ANAD), a fost fotbalist, arbitru, președinte AJF și consilier MTS.

Vizioneaza inregistrarea emisiunii AICI.

Mai jos, rubrica ”Alegeri Potrivite” –  terapeut holistic Ileana Vlăduț

Tema universala este cea a Puritatii, iar umbra acesteia este vanitatea. Lupta orgoliilor nu ne lasa sa ajungem la puritatea si deschiderea inimii asa cum ne dorim. In fotbal si in sport, in general, exista atat cei care folosesc steroizi, cat si lupta impotriva doping-ului. La fel si in fiecare dintre noi, exista impuritati (ganduri si emotii toxice), cat si o lupta interioara intre ceea ce isi doreste inima si ceea ce solicita uneori, doar vanitatea.

Astrul mentalului superior, Uranus, este inca in prim plan cu tema ascultarii propriei intuitii si a deschiderii noastre catre acestea. Este important sa ne observam comportametul si sa fim sinceri cu noi, identificand acele dialoguri interioare care vin dintr-un … orgoliu ranit. E bine sa nu ii dam prea multa apa la moara, caci de cele mai multe ori are pretentii … cam exagerate!

Asadar, o perioada propice pentru curatare si purificare interioara, ca nu intamplator se apropie si Rusaliile in aceasta duminica!

Faceti alegerile potrivite pentru a va deschide spre puritatea interioara si autenticitate.

Aboneaza-te la canalul youtube si fii la curent cu noutatile despre ALEGERI POTRIVITE!

 

Cuvinte cheie