Alegeri potrivite şi viteza optimă pentru a fi pe locul 1 la raliul auto, dar şi al vieţii

Emisiunea Business Philosophy (de la Canal 33), de astazi l-a avut ca invitat special pe pilotul Octavian Ciovică (Radical SR8).

Tavi ne-a vorbit, în cadrul emisiunii moderate de Romeo Chiriac, despre industria auto și despre traseul impresionant pe care l-a avut de parcurs până să își îndeplinească visul, acela de a cuceri titlul de campion național.

 

„Abordarea mea în 2021 este foarte diferită. Am depus multă muncă pentru a-mi îndeplini visul. Am o echipă compusă din instructor de fitness, nutriționist și psiholog. Am reușit să slăbesc 11 kg pentru acest sezon, am consolidat forța fizică și psihicul meu. Va fi apogeul carierei mele din toate punctele de vedere. Chiar dacă m-am trezit târziu, nu aș schimba nimic din parcursul meu”, ne-a marturisit invitatul.

Vizioneaza inregistrarea emisiunii AICI.

Tot în cadrul emisiunii, terapeuta Ileana Vlăduț a prezentat rubrica ”Alegeri Potrivite”.

Suntem inca sub influenta astrului razboinic Marte, cel care ne indeamna la actiune.

De astazi insa tema universala s-a schimbat si timp de 5 zile, respectiv pana pe 2 mai, in duminica Pastelui, ne da de furca dependenta. Da, dependenta de dorintele corpului astral, de ceea ce vrem sa simtim si sa traim, de ceea ce vrem sa obtinem, dar care nu ne este intotdeauna 100% necesar sau benefic.

Aceste dorinte nu apartin mereau „realitatii” fizice in care traim si ne dau peste cap LINISTEA. Avem nevoie sa ne gasim viteza optima. Sa armonizam viteza cu care ne zboara gandul, cu viteza emotiilor si trairilor, dar si cu cea a ritmului in care putem actiona concret, cu care putem manifesta prin intermediul corpului fizic.

E timpul sa ne desprindem de tiparele de dependenta, care ne tin inlantuiti in cercul obisnuintelor si automatismelor si sa dam viata, prin inventivitate, la ceva nou.

Opriti-va un moment pentru a alinia gandul, cuvantul si actiunea. Astfel, in acea liniste interioara, putem transforma automatismul ce ne mentine in „cerc” si putem accede la o octava superioara, pe spirala dezvoltarii propriului potential.

Fii numarul 1 in viata ta! Antreneaza-te holistic – trup, minte, suflet – si traieste-ti cursa vietii in ritmul cel mai potrivit pentru tine!

Aboneaza-te la canalul youtube si fii la curent cu noutatile despre ALEGERI POTRIVITE!

 

 

 

 

 

Cuvinte cheie