Despre frumuseţe şi voce


Ce ar putea avea in comun frumusetea si vocea? Poate va intrebati care este legatura dintre ele?

Nu ne prea gandim la cele doua, luate asa … impreuna, dar atunci cand ambele iti capteaza atentia, simti nevoia sa le intelegi mai bine si sa te imprietenesti cu ele. Sa le faci sa coopereze mai bine una cu alta.

De ce ne-am dori asta? Haideti sa fim sinceri, toata lumea isi doreste sa fie frumoasa, sa fie vazuta si apreciata. Toata lumea isi doreste sa vorbeasca si sa se vorbeasca frumos despre ei.

Ati auzit pe cineva care afirma ca vrea musai sa fie urat, sa fie gras, ca vrea cu tot dinadinsul sa se urasca? Ati auzit pe cineva care sa afirme ca adora sa se vorbeasca urat despre el sau care adora sa se critice singur?

Daca ati auzit pe cineva sau chiar voi ati facut-o, aveti o singura scuza: inca nu sunteti constienti de impactul vocii asupra … frumusetii.

Daca suntem sinceri cu noi insine, intr-o masura mai mica sum ai mare, ne dorim sa obtinem CE?  O  voce interioara mai blanda si armonioasa, un grai placut si si un aspect fizic agreabil, o silueta mai frumoasa. Iar pentru asta, o minte linistita si clara ne poate ajuta, sa nu ne mai criticam!

O cale prin care putem ajunge acolo este prin … HIPNOZA.

In cautarile mele terapeutice, mi-am dorit mereu sa descopar si sa invat diferite tehnici sau metode care sa ma ajute sa lucrez cu tipare mentale negative. Voiam sa le elimin sau sa le depasesc. Iar apoi, sa impartasesc si celorlalti aceste metode.

Mi-am folosit vointa, energia si timpul, ca sa reusesc sa depasesc bariera dupa bariera, pentru a ajunge mai aproape de cine sunt eu cu adevarat. Eu, cel din spatele convingerilor, al tiparelor si al ideilor pe care le-am preluat de la parinti, profesori, prieteni sau din alte surse gen internet, TV.

M-am format apoi ca terapeut si consilier. Am descoperit remedii florale Bach pentru gestionarea emotiilor, am lucrat cu tehnici energetice si meditatie, cu tehnici de vizualizare si multe altele. Acum 6 ani am intalnit in acest parcurs al meu hipnoza.

Hipnoza folosita ca o terapie pentru SLABIRE.

Pentru infrumusetarea aspectului nostru fizic, exterior. Pentru a obtine o silueta mai frumoasa, asa cum ne-o dorim, pentru a ne mentine o greutate optima si pentru a ne crea noi obiceiuri comportamentale, care sa ne conduca spre un stil de viata sanatos.

Cu alte cuvinte, hipnoza folosita in slujba FRUMUSETII!

Dar, sa revenim la intrebarea noastra. Va mai amintiti de ea? Legatura dintre VOCE SI FRUMUSETE.

Vocea folosita in slujba frumusetii. A frumusetii interioare si exterioare. Cum??? Prin hipnoza.

In cadrul hipnozei se fac sugestii, cu ajutorul vocii terapeutului. Ea rezoneaza cu subconstientul tau, astfel incat mintea galagioasa este ocolita. In aceasta stare tu esti relaxat, profund relaxat, fizic si mental, iar subconstientul devine mai receptiv la cuvintele si afirmatiile transmise.

Cum te poti transforma in aceasta stare?

Iti poti accesa frumusetea interioara, te poti imprieteni cu tine si cu acea varianta frumoasa a ta, varianta ideala a corpului pe care ti-l doresti: mai suplu, mai sanatos, mai energic, mai atragator… mai cum vei tu.  Haide, poti completa lista ta cu dorinte … Ce ai vrea sa infrumusetezi la tine?

Ai observat cum deja vocea din capul tau  a inceput sa vorbeasca mai frumos cu tine, a inceput sa  spuna lucruri mai frumoase despre tine, a inceput sa creioneze o imagine mai frumoasa si mai luminoaza a omului care vrei sa fii?

Specialistii spun ca e cazul sa fii atent la cum vorbesti cu tine, pentru ca cineva acolo in interiorul tau asculta. Tot timpul. 24/24. 

Asadar, observa si simte cum o voce interioara  placuta si pozitiva, un dialog interior pozitiv, dublat de o voce „terapeutica”, care exprima, prin viu grai, sugestii si afirmatii pozitive, face MINUNI asupra frumusetii noastre.

Aceasta frumusete interioara se reflecta apoi si in exterior. Ca un fel de BONUS pe care il obtinem, manifestand treptat, in ritmul nostru personal. Acel tu in care te simti extraordinar de bine si de frumos in corpul tau, aici, acum, acasa. Il vizualizezi deja?

Si, ca sa nu ma crezi doar pe cuvant, sa vezi ca aceasta metoda chiar functioneaza, iti fac o propunere. Iti cer doar sa iti asumi muncapentru doar 5 minute pe zi, timp de 3 saptamani. Zilnic, 5 minute din viata ta. Ce zici?  De acord?

Iata EXERCITIUL

Te invit ca, timp de 3 saptamani, sa iti dedici cate 5 minute pe zi. Doar 5 minute, timp in care sa iti vizualizezi FRUMUSETEA DORITA si sa iti VORBESTI (in gand) pe un ton bland si intr-un mod pozitiv. Daca ti se pare mai usor sa vorbesti cu voce tare, atunci alege  aceasta varianta.

Astept feedback-ul tau peste 3 saptamani, cand finalizezi exercitiul!

Sunt increzatoare ca acel feedback va veni nu de la TU, cel de acum, ci de la acel tu autentic, FRUMOS si cu o VOCE clara si balnda, pe care l-ai descoperit in interiorul tau!

Slabirehipnoza.ro

P.S. Un sfat de … vindecare:

Nimic din ceea ce merita nu este vreodata usor. Si, nu conteaza cat de incet esti, atata timp cat nu te opresti. Asa ca, nu inceta sa te vindeci pe tine si pe altii!

Cuvinte cheie