Case de vanzare in Sibiu – oferte imobiliare pentru toate gusturile si toate bugetele

Incepe calatoria in viata alaturi de New Concept Living. Efectuarea unei tranzactii imobiliare este una dintre cele mai importante calatorii pe care le veti face in viata. Pentru succesul acesteia trebuie sa va asigurati ca aveti echipa potrivita alaturi. Oferta imobiliara New Concept Living cuprinde numeroase case de vanzare in Sibiu, potrivita pentru toate bugetele si pentru toate preferintele clientilor nostri.

 

Casele de vanzare sunt amplasate in Sibiu sau zonele limitrofe si se predau fie la stadiul de gri (constructii noi), fie finisate la cheie, eventual si complet mobilate si utilate. Pretul acestor case de vanzare difera in functie de locatie, suprafata utila a locuintei, dar si suprafata utila a terenului aferent.

 

De asemenea, pretul mai mare al unei case de vanzare poate fi determinat de beneficiile complementare pe care le are locuinta. Pivnita, podul, terasa mare, finisajele deosebite, garajul, sunt doar cateva dintre beneficiile pe care clienti le apreciaza la o casa de vanzare.

 

Clientii isi doresc case cu teren mare, frumos amenajat. De asemenea, prioritatea au casele care au acces auto in curte. Cele mai vandute sunt acele case de vanzare amplasate in zone rezidentiale, cai de acces asfaltate si iluminate.