Constatari Groupama – 3 lucruri care iti pot imbunatati experienta!

Groupama daune

Niciun sofer nu vrea sa se confrunte cu daune auto si mai ales cu avizari si constatari privind dauna respectiva. Totusi, nu prea ai cum sa scapi de procesul de constatari Groupama, indiferent de situatie. Trebuie neaparat sa le rezolvi – doar asa poate fi reparata dauna masinii tale.

Din fericire pentru tine si pentru toti ceilalti soferi, exista 3 lucruri – si nu numai – care iti pot imbunatati semnificativ experienta pe care o ai in timpul procesului de constatare daune. Iata care sunt acestea!

Consiliere daune auto

In primul rand, trebuie mentionata consilierea de care poti avea parte atunci cand gestionezi o dauna auto. Aceasta vine sub forma sfaturilor, sugestiilor dar si indicatiilor care te ajuta sa iti rezolvi dosarul de evaluare dauna mult mai rapid.

Astfel, in cazul unei constatari Groupama, consilierea poate fi de ajutor si pentru cei incepatori in ale asigurarilor, dar mai ales pentru cei care nu vor sa faca vreun lucru gresit pe parcusul acestui proces.

Ceea ce trebuie retinut este faptul ca rar poti beneficia de asemenea consiliere din partea unui asigurator in mod direct. Exista, in schimb, alte servicii la care poti apela pentru a beneficia de asa ceva.

Asistenta deschidere dosar daune auto

In acelasi timp, atat incepatorii, cat si expertii in daune auto pot intampina anumite dificultati cand vine vorba de deschiderea unui dosar de daune. Chiar si atunci cand esti sigur ca ai toate documentele necesare unei constatari Groupama, este mai bine sa fii 110% sigur si sa eviti riscul de a nu fi eligibil pentru despagubiri.

Aici intervin serviciile de asistenta in vederea deschiderii unui dosar. In acest caz, un specialist este langa tine in timpul acestui proces si se asigura ca dosarul pe care urmeaza sa il depui catre asiguratorul tau este complet si ca, cel mai important, va fi evaluat corespunzator.

Service auto integrat

Dupa ce dosarul tau de dauna este evaluat, ti se va spune daca esti eligibil pentru reparatii despagubite de catre polita ta RCA. In cazul in care esti, poti incepe sa cauti un service auto si sa incepi reparatia masinii tale.

Totusi, acest lucru prelungeste procesul de reparatie. Daca astepti pana dupa rezolvarea unei constatari Groupama, sunt sanse sa stai chiar si cateva saptamani fara masina. In acest caz, poti apela la servicii de constatare daune cu service auto integrat. Astfel, poti incepe reparatia masinii tale fix dupa producerea accidentului.

In cazul in care esti eligibil pentru despagubiri, centrul respectiv le va deconta de la asiguratorul tau. Daca nu, va trebui sa achiti contravaloarea – dar, in schimb, nu trebuie sa astepti un raspuns de la asigurator, sa ti se recomande un service partener si asa mai departe.

Cum poti beneficia de aceste 3 lucruri?

Dupa cum a fost mentionat, aceste 3 lucruri nu sunt de obicei disponibile separat, ori oferite de catre asiguratorul tau. In schimb, trebuie sa gasesti un centru de daune care se poate ocupa de constatari Groupama.

Unul dintre aceste centre este CarsInv – acesta iti poate oferi toate lucrurile mentionate mai sus si nu numai, fiind unul dintre cele mai bune centre de daune din Bucuresti. Echipa CarsInv iti pune toate lucrurile de care ai nevoie la dispozitie pentru ca tu nici sa nu simti ca ai trecut printr-o dauna auto!