Emisiune Business Philosophy: Clinica Ensar Duman, excelență în sănătate, îngrijire și frumusețe

Emisiunea Business Philosophy de la Canal 33, care va avea loc miercuri, 15 iulie, de la ora 18:00, îl va avea ca invitat special pe consilierul medical Ensar Duman.

„Lucrez în domeniul medical din 2011. Nu sunt medic, sunt consilier medical. Practic, eu sunt acel om la care vii când ai primit un diagnostic sever sau ai o problemă medicală pe care nu reușești să o rezolvi, deși ai apelat la toți medicii din țară. Cu dosarul tău medical în față, încep să fac conexiuni. Eu caut, cercetez și discut despre cazul tău cu cei mai renumiți specialiști din Turcia, profesori universitari și medici recunoscuți la nivel mondial, care să te ajute în drumul tău spre regăsirea sănătății.
Colaborez cu 11 spitale și clinici din Turcia, pentru unele dintre ele sunt unic reprezentant în România, iar numărul medicilor unde am trimis pacienți români depășește cu mult cifra de 100. Așa se face că, în toți acești ani, prin implicarea mea, peste 10.000 de pacienți români au ajuns să fie tratați de specialiști în clinici de prestigiu din Turcia la: Esteworld, Acibadem, Anadolu, Medipol Mega, Memorial, Aesthanbul, Dunyagoz, Etiler Hospital, Este Medical Group, Spitalul American, Koc. Am reușit să înlesnesc transferul unor pacienți care urmau să fie supuși unor intervenții medicale vitale, să rezolv cazuri complicate, cu diagnostic incert sau care necesitau reconstrucții. În ianuarie 2019, mi s-a împlinit un vis. Am reușit să deschid în România propria mea clinică. Aici ofer servicii de consiliere medicală în probleme de Medicină Generală, Estetică, Chirurgie Plastică și Reparatorie, Chirurgie Metabolică, Fertilizare in vitro și Oftalmologie. Și tot la Clinica Ensar Duman, cu un efort care a necesitat inclusiv instruirea personalului meu în Marea Britanie și Turcia, am reușit să aduc aparatura necesară și o parte dintre cele mai de succes tratamente de îngrijire corporală, facială și capilară din Anglia și Turcia. Proiectul meu de suflet rămâne însă Asociația Ensar Duman, pe care am înființat-o la finele lui 2018. Scopul organizației non-profit este de a ajuta persoane cu diferite afecțiuni, dar mai ales copiii aflați sub tratamente de lungă durată în spitalele din străinătate. Cu ajutorul oamenilor din jur au reușit să susținem deja câteva cazuri”, spune cel care a înființat clinica Ensar Duman (ensarduman.ro).

Tot în cadrul emisiunii, terapeuta Ileana Vlăduț va prezenta rubrica „Alegeri potrivite”, iar actorul Victor Yila va avea pastila ”Munca la negru”.

Cuvinte cheie