Foloseste printul pe carton ondulat pentru o prezentarea profesionala a produselor tale!

O cutie nu mai este doar o cutie cand vine vorba de ambalare. Majoritatea dintre consumatori iau decizii de cumparare pe baza designului ambalajului. Imprimarea si ambalarea personalizate sunt mult mai mult decat un carton imprimat. Este o declaratie a ceea ce reprezinti – o sansa de a construi o conexiune cu toti clientii. Pentru a-ti dezvolta afacerea, trebuie sa iti pastrezi produsele in mintea consumatorilor si totul incepe cu print pe carton ondulat.

Imprimarea pe carton ondulat este unul dintre cele mai frecvente procese utilizate de catre companii. Incercarea de a gasi tipografia potrivita pentru proiectul tau de print pe carton ondulat poate fi coplesitoare. La urma urmei, atat de multe variabile intra in alegerea unei tipografii. Marimea comenzii., tipul de aplicare, suprafata pe care va fi imprimata, calitatea imprimarii si timpii de livrare sunt doar cativa dintre factorii care trebuie sa luati in considerare atunci cand alegi o tipografie.

Beneficiile de a alege cutii din carton ondulat imprimate personalizat

Durabilitate

Cartonul ondulat este unul dintre cele mai robuste si mai sigure tipuri de ambalaje de pe piata. Are un design solid din punct de vedere structural. Este, de asemenea, alegerea de ambalare preferata a consumatorilor. O cutie din carton ondulat face un produs mai atractiv decat alte materiale de ambalare.

Eficienta si durabilitate

Exista diferite tipuri si dimensiuni de cutii carton ondulat, ceea ce le face o optiune excelenta pentru nevoile tale unice. Cartonul ondulat este, de asemenea, mai durabil decat alte materiale de ambalare. Este usor, ceea ce reduce costurile de transport, de manipulare si emisiile. De asemenea, este reciclabil. In medie, cutiile de carton ondulat sunt fabricate din materiale reciclate si in ultima perioada majoritatea consumatorilor iau in considerare sustenabilitatea atunci cand cumpara produse, asa ca, alegerea de carton ondulat ar putea fi un plus excelent pentru practicile tale de sustenabilitate.

Experienta deosebita pentru clienti

Gandeste-te la cutiile tale ca la un material de marketing ieftin pentru a-ti comunica marca, valorile companiei si misiunea afacerii tale. Avand posibilitatea de print pe carton ondulat atat in interiorul cutiei cat si in exteriorul sau, poti reduce semnificativ hartia suplimentara.

Expunerea marcii

Cutiile din carton ondulat imprimate personalizat sunt o modalitate excelenta de a extinde gradul de constientizare a marcii fara a cheltui bani suplimentari de marketing. De la client la vecinul de alaturi, sau chiar la persoana care livreaza, vei atrage mai multa atentie asupra marcii tale cu o cutie personalizata.

Unicitatea si calitatea sunt cheile succesului, deoarece cutiile personalizate tind sa iasa in evidenta. Cu acestea, clientii iti pot recunoaste cu usurinta marca chiar in momentul in care vad ambalajul.. Cand alegi print pe carton ondulat si plasezi logo-ul companiei tale, acesta va avea efecte profunde asupra mintii consumatorilor. Profita de diferitele procese de print pe carton ondulat care fac ambalajele unice si memorabile, protejand in acelasi timp produsele de deteriorare.

Iesi in evidenta

Multe companii omit personalizarea si opteaza pentru a utiliza o cutie maro simpla. Cu toate acestea, majoritatea companiilor folosesc acum print pe carton ondulat si beneficiaza de cutii personalizate. Daca nu le folosesti, asta te-ar putea pune mult in urma concurentilor tai.

Ambalajul personalizat creeaza o experienta memorabila la un pret accesibil

Gandeste-te cat de mult ai cheltui de obicei pentru a pune ceva direct in mainile unui potential client. Ambalarea si viteza de expediere sunt doi factori care pot initia o legatura fizica si emotionala intre clienti si marca ta. Totusi, exista multe companii care cheltuiesc cu usurinta sume colosale, mergand la expozitii comerciale, impartind pixuri si alte produse – dar nu vor sa investeasca in ambalaje personalizate. De ce? Multi nu inteleg pe deplin cat de important este ambalajul personalizat de calitate pentru viitorul afacerii lor.

Clientii relationeaza calitatea ambalajului de calitatea marcii, isi formeaza o impresie initiala asupra marcii tale in cateva secunde si cel mai probabil vor cumpara din nou de la o companie daca le place ambalajul. In cele mai multe cazuri, impresia initiala pe care o formeaza un client nu se va schimba fara mult efort, ceea ce inseamna ca vei cheltui mult mai mult pentru a castiga si pastra clienti pe termen lung daca faci o impresie slaba cu ambalajul produsului.

Clientii se asteapta la modele grozave de ambalare. De aceea este important sa alegi print pe carton ondulat, sa iti personalizezi ambalaje si sa iti impresionezi clientii.

Ambalajul personalizat incurajeaza afacerile repetate

Ambalajul personalizat este o modalitate excelenta sa iti determini clientii sa revina din nou si din nou. A vinde unui client existent este mult mai usor decat a obtine un nou client, dar multe companii isi cheltuiesc toti banii de marketing incercand sa atraga noi clienti si nu se gandesc prea mult la pastrarea clientilor pe care ii au deja.

Ambalajele personalizate iti pot ajuta compania sa-si dezvolte loialitatea in timp si sa castige afaceri repetate nu numai facand o prima impresie solida, ci si oferind clientilor fideli ceva deosebit.

In plus, alege printul pe cartoane ondulate si realizeaza ambalaje personalizate deoarece iti ofera posibilitatea de a crea cutii memorabile si de a atrage clientii.

Cuvinte cheie