Povestea aspretelui. Adaptare, hotarare si rabdare in drumul catre sine si conservarea biodiversitatii

Emisiunea „Business Philosophy” de astazi, de la Canal 33, l-a avut ca invitat special pe Adrian Ionașcu, alaturi de moderatorul emisiunii Laurentiu Ciornei.

Doctor în biologie si expert ihtiolog, el a lucrat în 30 de granturi și contracte de cercetare derulate în ultimii 25 de ani în calitate de membru în echipa de cercetare, expert sau manager de proiect și a participat la realizarea a aproximativ 50 de studii de evaluare de mediu.

Ne-a vorbit despre biodiversitate si despre specii  de pesti precum aspretele si sturionii. Aspretele (Romanichthys valsanicola) este o fosilă vie, având o vechime de 65 de milioane de ani și fiind contemporan cu ultimii dinozauri de pe Pământ. Este o specie endemică. Adică trăiește doar într-un singur loc pe acest Pământ, râul Vâlsan, afluent al Argeșului.

Ce „ALEGERI POTRIVITE” putem face in perioada ce urmeaza?

Tema universului este cea a HOTARARII, care ne indeamna spre actiuni facute cu vointa si responsabilitate pe drumul ales. Fiecare pas mic conteaza. Ai rabdare si vei vedea rezultatele.

Ele vor aparea!

Te invit sa faci alegerile potrivite, sa actionezi cu hotarare, dar si cu rabdare in munca ta de redescoperire a autenticitatii tale si, asa cum este si povestea aspretelui (peste unic in lume care traieste doar in zona Argesului, in Romania) sa te reconectezi cu scopul mai inalt al vietii tale. Chiar daca rezultatele muncii tale inca nu sunt vizibile, ele isi vor arata adevarata frumusete si lumina la momentul potrivit. Actioneaza cu bucurie si credinta! – Ileana Vladut, terapeut holistic & coach

Ca sa vezi primul noutatile, concursurile si inregistrarile difuzate, aboneaza-te la canalul Youtube.

Cuvinte cheie