3 lucruri pe care probabil nu le stiai despre ofertele de servicii de paza si protectie

paza si protectie

Pentru majoritatea persoanelor, o firma care ofera servicii de paza si protectie se traduce in acei agenti de protectie care garanteaza siguranta vedetelor, VIP-urilor si starurilor de cinema. Dar aceasta este doar o parte a povestii. In viata reala, in schimb, lucrurile sunt complet diferite – cand vine vorba atat de firmele de paza, cat si de agentii acestora.

Asadar, in cele ce urmeaza, vei afla trei lucruri pe care probabil nu le stiai despre anumite aspecte ale unei firme de paza si protectie si angajatii sai.

Cele mai bune firme sunt mereu deasupra competitiei

O firma care ofera servicii de paza si protectie trebuie sa se distinga, intr-un fel sau altul, de competitie. Pe scurt, administratorii celor mai bune firme stiu ca, pentru a-si asigura anumiti clienti, trebuie sa ofere servicii pe care celelalte firme refuza sau evita sa le ofere.

De exemplu, nu multe companii ofera servicii de transport valori, deoarece acesta este un serviciu care implica mai multe riscuri decat de obicei, mai ales daca domeniul de activitate al angajatului implica sume mari de bani sau obiecte valoroase.

Agentii de paza prefera sa nu foloseasca forta – indiferent de situatie

Cei mai multi oameni cred ca agentii de paza ai unei firme abia asteapta sa intervina in mod decisiv. Evident, acest lucru nu este adevarat. Chiar daca acestia au dreptul sa foloseasca forta atunci cand este necesar, tot vor ajunge sa dea declaratii si explicatii fortelor de ordine – plus ceva birocratie aferenta firmei.

Asadar, indiferent de cat de masiv este agentul de paza care iti protejeaza afacerea, acesta va incerca mereu sa calmeze o situatie in mod pasnic. In alta ordine de idei, nu te astepta ca agentii de paza de la intrarea in sediul firmei tale sa-si arate coltii sau sa foloseasca echipamentul din dotare in timpul oricarei situatii tensionate.

O firma ce ofera servicii de paza si protectie iti poate imbunatati productivitatea

Atunci cand vrei sa transporti anumite bunuri sau sa montezi un sistem de supraveghere video, agentii unei firme iti pot imbunatati drastic productivitatea. Cum anume?

Ei bine, in cazul unui transport, acestea te vor putea indruma pe scurtaturi sau prin zone cu un risc scazut de pericol. Apoi, in cazul instalarii de sisteme de supraveghere, acestia vor putea sa-ti indice cu usurinta punctele moarte ori zonele care ar trebui sa beneficieze de un plus de securitate.

Pe scurt, protectia si securitatea sunt doar doua dintre aspectele pe care o astfel de firma ti le poate pune la dispozitie. Te poti baza pe administratori si agenti si pentru sfaturi, opinii si asa mai departe.

Cum beneficiezi de servicii de paza si protectie de calitate?

Poate fi dificil sa gasesti o firma de securitate care sa aiba atat administratori, cat si agenti competenti. Dupa cum bine stii, profesionalismul este un lucru rar in Romania, indiferent de domeniul de activitate. Totusi, exista companii care inteleg importanta calitatii si lucrului bine facut.

La capitolul servicii de paza si protectie, pentru un lucru bine facut poti apela cu incredere la firma Niru Guard – o firma care pune siguranta ta si a afacerii tale pe primul loc!