ADMITERE 2019 LA FACULTATEA DE FARMACIE A UNIVERSITĂȚII TITU MAIORESCU

In Succes Press & PR On
- Updated

FACULTATEA DE FARMACIE a Universității Titu Maiorescu organizează CONCURS de Admitere în data de 30 iulie 2019.

Admiterea în programele de studii universitare de licență se organizează în două sesiuni:

SESIUNEA IULIE 2019:

  • concursul va fi în data de 30 iulie 2019;
  • perioada de înscriere 1 iulie 2019 – 29 iulie 2019.

SESIUNEA SEPTEMBRIE 2019, pentru locurile rămase neocupate în sesiunea iulie 2019:

  • concursul va fi în data de 27 septembrie 2019;
  • perioada de înscriere: 2 septembrie 2019 – 26 septembrie 2019.

În funcție de gradul de ocupare a locurilor din sesiunea iulie 2019, la propunerea consiliului facultății, cea de-a doua perioadă de înscriere la concursul de admitere în ciclul de studii universitare de licență poate fi programată în perioada 2 septembrie 2019 – 26 septembrie 2019.

Disciplina de concurs este CHIMIA ORGANICĂ.

Pentru mai multe detalii, accesează link-ul: http://www.utm.ro/facultatea-de-farmacie/admitere-2019/.

Pentru orice nelămurile, poți suna la 021.794.70.92, 021.330.10.83 sau poți adresa întrebările direct pe Messenger (pe pagina de Facebook a facultății: https://www.facebook.com/facultateadefarmacieutm/).

Programul de studii la Facultatea de Farmacie a Universității Titu Maiorescu este în totalitate conform cerințelor naționale, aprobate de A.R.A.C.I.S. și conform cerințelor Uniunii Europene.

Universitatea Titu Maiorescu este acreditată de A.R.A.C.I.S. cu calificativul GRAD DE ÎNCREDERE RIDICAT, cel mai înalt calificativ care poate fi acordat unei universități.

Universitatea Titu Maiorescu oferă respect pentru student, atmosferă plăcută, educație de calitate în condiții de studiu ultramoderne, unice în țara noastră, competențe specifice, competivitate, perspective reale de angajare și de dezvoltare a unei cariere de success.

You may also read!

„MAGIA APEI INFORMATE” ediția XXV

Vă invităm la cea de-a douăzecişicincea ediție a evenimentului “Magia apei informate”, susținut de AQUA Carpatica, ca să ne redescoperim veselia

Read More...

REȚETA ZILEI de 26 Iunie pentru a FI OM

Află zilnic mesajul OMULUI și mesajul INIMII prin „REȚETA ILENUCĂI”. Vei afla reteta optima pentru fiecare zi. Mesajele vin sub forma a doua chei

Read More...

REȚETA ZILEI de 25 Iunie pentru a FI OM

Află zilnic mesajul OMULUI și mesajul INIMII prin „REȚETA ILENUCĂI”. Vei afla reteta optima pentru fiecare zi. Mesajele vin sub forma a doua chei

Read More...

Mobile Sliding Menu