„Alegeri potrivite” pentru o nouă alternativă în sistemul medical – Clinica Online Inovație și performanță în sistemul medical - astazi la emisiunea "Business Philosophy"

Despre inovație și performanță în sistemul medical ne-au vorbit astazi la emisiunea „Business Philosophy” Panait Mihai Vlad si Daniel Avram, doi dintre fondatorii proiectului Clinica Online, ce reprezintă sansa de a oferi oamenilor acces la cele mai rapide si eficiente servicii medicale din România. Printre care servicii medicale, consultatii online, turism medical, second opinion si multe altele.

Vlad a vorbit în cadrul emisiunii, care a fost moderată de Romeo Chiriac și Laurențiu Ciornei, despre traseul profesional, pornind de la educația în sistemul medical până la un nou proiect de anvergura numit Clinica Online – https://clinica-online.ro/.

Tehnologia online, prin complexitatea ei, ne-a adus mai aproape unii de altii si ne-a facut viata mai simpla. Eliminand timpi suplimentari de asteptare in trafic sau reducand timpul de cercetare a informatiei medicale de care ai nevoie.

De la complexitate la simplitate nu este decat un singur pas.  Cam asta ne spune Universul mai clar, in aceasta perioada.

Ce ALEGERI POTRIVITE sa facem in perioada ce urmeaza?

Pune o samanta buna. O intentie.  Aceea de a pastra in viata doar ceea ce este benefic si de a schimba ceea ce nu sustine cresterea personala. In drumul spre succesul personal sau in descoperirea propriului stil de a fi Autentic.

Si cum in urmatoarele 8 zile Mercur ne provoaca sa exersam cum si ce gandim si vorbim, iar Marte continua sa ne indemne spre alchimia interioara facuta prin actiune, suntem mai intens in vizorul acestor astre.

Fii atent ce-ti spui. Cineva te asculta.

Acel cineva este subconstientul tau. Cel care iti va indeplini fara ezitare orice cerere facuta. Constient sau inconstient. Daca vrei sa-ti slefuiesti diamantul interior si sa schimbi obiceiurile si tiparele mentale vechi, care nu-ti mai sunt de folos, ba chiar te impiedica in drumul spre succes, ai nevoie de noi obiceiuri de a gandi, a vorbi si a actiona.

Recomandari pentru a dobandi noi obiceiuri:

  • Fii foarte specific. Introdu un obicei nou, dupa unul actual, dar fa-l sa fie foarte concret. De exemplu: „De maine voi face 2 minute de exercitii fizice, dupa ce imi beau ceaiul sau cafeaua”.
  • Fa schimbari minuscule, care sa iti ia putin timp. De preferinta nu mai mult de 2 minute. Citeste zilnic o pagina de carte sau mediteaza zilnic 2 minute etc.
  • Fii consecvent. Repeta zilnic noul obicei, pana devine rutina.

Daca nu esti consecvent si probabil ca vei mai incalca regulile pe care ti le-ai stabilit, propune-ti sa nu tragi chiului de doua ori. Adica, daca astazi nu ai exersat, maine obligatoriu impune-ti sa faci ce ti-ai propus si nu mai chiuli a doua oara.

  • Fa noile obiceiuri sa fie evidente, atractive, usor de efectuat si satisfacatoare.

De exemplu, daca vrei sa fii mai suplu, poti sa iti propui ca un nou obicei, acela de a manca zilnic cate un fruct. Cum poti fi consecvent cu acest nou obicei? Pune o fructiera cu fructe in bucatarie, in locul cel mai vizibil. Sa fie frumoas aranjate. Astfel vor fi la indemana si nu le vei mai cauta prin frigider, ori debara, Alege fructele care iti plac si iti aduc o satisfactie, nu pe cele care nu iti prea plac.

Pastreaza obiceiurile bune dobandite, Succesul nu este un obiectiv propriu-zis sau o linie de sosire. Ci un sistem de perfectionare, un proces de slefuire a Sinelui.

Asadar, te invit sa faci Alegerile Potrivite, astfel incat sa dobandesi obiceiuri si ganduri noi, care sa slefuiasca diamnatul tou interior si sa scoata la suprafata stilul tau propriu si darurile tale.

Ileana Vladut

 

 

 

 

Cuvinte cheie